Nedělám nejlevnější desky v republice ani nejkvalitnější, ale většina zákazníků oceňuje rychlost dodání, dostatečnou kvalitu a přiměřenou cenu - na stránkách je zároveň kalkulátor výsledné ceny.
Nejlevnější destičku mám za 80kč včetně pošty (pošta je 30kč), nevrtanou. Pokud je pro někoho tato částka stále moc, já to chápu, jako student jsem měl hluboko do kapsy a radši jsem hodiny dřel abych ušetřil, dneska to vidím obráceně, můj čas věnuji rodině/koníčkům a někoho zaplatím aby mi to udělal.
http://www.plosnaky.cz rozvíjím 6 let, na začátku to bylo všelijaký, ale snažím se to posouvat dál. Jsem programátor, je to pro mě především didaktické cvičení. Napsal jsem desítky utilit, abych maximálně automatizoval proces. Jsme v jednadvacátém století, nechápu, jak si může firma účtovat za zpracování dat nějaký poplatek. "Zmáčknu čudlík" a jakýkoliv vstupní formát dostanu ve standardním výstupu, který hned použiji na filmy, na vrtačku atd. A nápadů jak to ještě víc integrovat, zpříjemnit a zjednodušit mám plnou hlavu. Umím detekovat otvory v desce, nepotřebuji vrtací data, napsal jsem si "grafický editor", kde podle podkladů mohu dělat korekce vrtání. Jenom v software mám svojí prací stovky tisíc.
Výrobou desek se dá uživit i v mém měřítku. Je to jen o přístupu. Když mi zákazník zavolá v 19 hodin v sobotu, že nutně potřebuje druhý den desku, tak jí prostě druhý den v 10 hodin má, když nespěchá, vyslechnu si příběh spojený s deskou, já jsem spokojený, zákazník je spokojený. Nechci na plošnácích vydělat na dvě vily a mercedes, chci dělat dobrou službu, přesně takovou, jakou jsem před 6 lety nenašel, a proto jsem sám začal. Jak já nenáviděl, když jsem napsal poptávku a dva dny čekal email s odpovědí, když vůbec přišel.