Prevod fotografie na free programech?
ked nakreslis v coreli krucnicu a nerozbijes ju do kriviek /ctrl+q/ tak to moze robit blbosti. to je len kruh v coreli, ale po rozbití je to už krivka, stvorec je na tom tak isto , písmeno tiež, vyskusaj. malo by to fungovat
skoda, myslel som ze to pojde,
ak na nieco prides daj vediet, zaujíma ma to preco to tak blbo exportuje.
aka je to verzia corelu?
My z plt suboru bezne rezeme kruhy do fiolii/ked naam vsetky exportované súbory zlyhajú, plt to istí /a su hladke, krasne, a je to ten isty subor
ak na nieco prides daj vediet, zaujíma ma to preco to tak blbo exportuje.
aka je to verzia corelu?
My z plt suboru bezne rezeme kruhy do fiolii/ked naam vsetky exportované súbory zlyhajú, plt to istí /a su hladke, krasne, a je to ten isty subor
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem zkousel exportovat z Corelu kruznici i krivku od ruky jako DXF i DWG a vsemi prohlizitky co mam se oboji jevi jako krivky. Co me napada: - mozna nemate instalovane vsechny exp/imp filtry do corela a on to potom nejak odflakne, - Save as a Export jsou v Corelu dve ruzne, na sobe nezavisle veci, prestoze se u nich da urcit format.robokop píše:je to verze 12
Jestli ani to nefunguje, zkuste mi to poslat na ales zavinac prochaska tecka cz, treba budu mit vetsi stesti.
Aleš Procháska
ja to zkousel v corelu6 a logo elipsa cca 70*35 absolutne rovna (tedy alespon se mi zda) Je to moc male na to abych tu pripadnou chybu pozoroval? (uz nevim, do ceho jsme to exportoval)
jinak pred exportem prevedu vse do krivek (hlavne text)
apropos...nemate nekdo fonty do corela vhodne pro gravirovani (cili jednoducha cara)? (priznavam se bez muceni, ze jsem zatim hledani moc nedal...z lenosti a prozatimni nepotrebnosti)
jinak pred exportem prevedu vse do krivek (hlavne text)
apropos...nemate nekdo fonty do corela vhodne pro gravirovani (cili jednoducha cara)? (priznavam se bez muceni, ze jsem zatim hledani moc nedal...z lenosti a prozatimni nepotrebnosti)
Prichy
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem, vygravirovat delsi text prostredky ktere jsou normalne k dispozici je pekna pakarna. Mit tak carove ale hezke fonty v nejakem stravitelnem formatu tak si snad udelam vlastni program na vygenerovani G-kodu pro gravirovani ze zadaneho textu.
Aleš Procháska
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi jsem skousel program CNCwizard. Fungovalo to pekne a spolehlive , ovsem dala se stahnout pouze trial verze.
http://www.microtech.se/new/products/CW/cwen.shtml
pokud byste nekdo narazili na plnou verzi , samozrejme NAHODOU , dejte vedet.
Frezoval jsem s tim portrety deti a nebyl problem.
RADEK
http://www.microtech.se/new/products/CW/cwen.shtml
pokud byste nekdo narazili na plnou verzi , samozrejme NAHODOU , dejte vedet.
Frezoval jsem s tim portrety deti a nebyl problem.
RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Skus program TEXTmiling s predesleho postu tam jsou slusne fonty A jednoduse se stim pracuje.prochaska píše:Mimochodem, vygravirovat delsi text prostredky ktere jsou normalne k dispozici je pekna pakarna. Mit tak carove ale hezke fonty v nejakem stravitelnem formatu tak si snad udelam vlastni program na vygenerovani G-kodu pro gravirovani ze zadaneho textu.
RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Dík, zajímavé, na tuhle stránku jsem ještě nenarazil.Radek-B píše: Skus program TEXTmiling s predesleho postu tam jsou slusne fonty A jednoduse se stim pracuje.
RADEK
Aleš Procháska
Existuje nějaký (pokud možno i free) program pro převod jednoduchého dvoubarevného obrázku na g-kod nebo na jakýkoliv jiný jednoduchý souřadnicový formát s tím, že budou čáry v obrázku vykresleny minimálním počtem spojitých čar? Tedy aby například níže uvedený obrázek byl vykreslen pomocí jednotlivých 4 spojitých čar, tak jak jsem je v malování nakreslil.
Nebo alespoň jestli znáte někdo nějaký program, ve kterém je možné pohodlně takové jednoduché obrázky vytvářet a editovat s tím, že si program zapamatuje postup kreslení obrázku a tento postup pak uloží v souřadnicovém tvaru?
Tomáš
Nebo alespoň jestli znáte někdo nějaký program, ve kterém je možné pohodlně takové jednoduché obrázky vytvářet a editovat s tím, že si program zapamatuje postup kreslení obrázku a tento postup pak uloží v souřadnicovém tvaru?
Tomáš
- Přílohy
-
- pokus.gif (1.18 KiB) Zobrazeno 7436 x
K tomu gravírovaniu textov vytvorených v Corely. Vyskúšajte v Corely napísať text - nechať le obrysy a potom použiť funkciu efekty - kontúra do stredu a uložiť ako dxf.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím vas, mam dotaz. Kamos chce udelat neco takoveho co je na fotce a ja jsem schopen v CNCWizardu vygenerovat vektorové obrisy z fotky ale neumim mu rict, jak to ma udelat velke, napr. 150X200 mm. Neporadite mi nejaky jiny soft? A nebo nejakou fintu? Je to jakesi tmave, original je tu: http://www.cnczone.com/gallery/showphot ... ize/medium