Abych řekl pravdu tak jde sice o nový kus ale v mnoha ohledech je to zkrátka běs. Můj 10 let starý kousek kromě nějaké té špíny chodí stále super, 3F krokové motory, systém letro. Chtěl jsem si udělat radost a pořídil 100W a o něco větší rozjezdy. Bohužel k tomu je systém Ruida který mi je nějak proti srsti tak uvidím zda mu dám šanci.
Zpracování , takhle bych si představil že vaří 10 leté dítě a to asi když to mělo poprvé v ruce.
Krokové motry 2f

Pro nastavení výšky stolu je použit jako rozvod řetěz snad z motorky. To by mi snad ani nevadilo kromě těch hrozných zvuků. Ale motor není ovládaný ze systému ale je tam 3 fázový motor a 2 tlačítka

Do stolu jsou nože na který se položí materiál. Objednal jsem si k tomu voštinový stůl který tam nepasuje a je i větší než je výřez ve stole, nedá se tam tedy rozuměn připevnit.
Nebudu mluvit o tom že tam neni indukčák který zablokuje laser když se otevřou dvířka ( stejně bych ho hned překlemoval jako o svého ).
Jo absolutní bomba jsou platový kanály pro kabely v rozvaděči - super tuning jsou chycené oboustrankou ( zjištěno tak že se cestou jeden odlepil).
Pabel není nijak zajištěný jen vsunutý do díry v plechu. Jedna kolejnice už má na konci lišku.
Tolik asi prvný dojmy cca po hodině koukání. Taky mám pocit že při referenci to někdy dost brutálně přejede indukčák a nabourá do plechu za ním. Energo řetěz taky dost na hovno dost se zvedá a asi bude občas drhnout o dvířka. Pokud by někdo chtěl vidět jak je uchycený zdroj taky lahůdka.
Jo taky jsem si objednal navíc 3 zrcátka a čočku, no a inteligenti do stroje dali 25 mm zrcátka a 20 čočku a jako náhradní mi poslali 15mm zrcátka a 10mm čočku.
Navíc jedno zrcátko je řekl bych načaté.
No zkrátka jsem si chtěl udělat radost a byl bych na tom lépe pokud bych do svého starého koupil trubku a silnější zdroj.