Když něco nechám dělat z plechu tak je většinou potvora nějak prohnutý

Moderátor: sysel
Neco takoveho jsem uz nakombinoval a jeste k tomu dokonce pripsal NC (jaxem vycetl z knizek), ale porad si myslim, ze to nestaci. Asi budu muset nakreslit zmuchlany plech a k tomu pet radku vysvetlivekRadek-B píše:Oznacis plochu (zakladnu nebo jak chces) a das tam znacku rovinnosti.
Je to takovy sikmystverecek. nebo dve lomitka ,, zalezi na tom kde to je a k cemu je to vstazene.RADEK
To je jasné, však výběr dodavatele je docela uměníBob píše:Ono taky hlavně záleží na tom, komu to dáš vyrobit, někomu můžeš dát výkres s milionem údajů a stejně to bude špatně a někomu stačí dát náčrtek na kousku papírku a nemá to chybu, ted' se mě stalo něco podobného - krabička pro konektory a ta druhá od jiného plechaře je bez chybyRosta.
Japonsky ?Monteg píše:Tak to budte rádi že jste neviděli výkres od japoncu to je mumraj různejch typu čar navíc ruzně barevnejch jako když vemete 10 výkresu a dáte je na jeden papír já do toho čuměl celí odpoledne a nemel jsem ani představu jek ten díl má vůbec vypadat. Něž mi to objasnil jejich technolog