Ruční ovladač Machu
na techto strankach http://www.n-rote.wz.cz/Ovladac.html (jeste nejsou hotovy) je ovladac ktere sem delal. ovladani frezky je s nim naprosto jednoduchy a ten potenciometr me prinde jako lepsi reseni hlavne pro prejezdy na velky vzdalenosti ale aji na presny najizdeni s nim dokazu najet na setiny. je tam aji upravena verze keygraberu ktera ma upravene rozsah okolo nuly. ovladac se pripojuje pres usb. tet vyrabim 3 kusi a podle zajmu jich muzu vyrobyt vic.
na strankach nektery odkazy nejsou funkcni ale pracuje se na nich
na strankach nektery odkazy nejsou funkcni ale pracuje se na nich
-
Dival jsem se na ty videa na tve strance a jen jsem se chtel zeptat jak mas vysereny autovyhazovani spinace kdyz prepinas mezi osami, nebo se mi to jen zda ze tam je slyset nejaky zvuk pri prepinani ?
m.z.
m.z.
"na techto strankach http://www.n-rote.wz.cz/Ovladac.html (jeste nejsou hotovy) je ovladac" ze dvou různých připojeních jsem se pokoušel stáhnout oprogram a pdf. Oba pokusy skončily zakousnutím počítače.
Po restartu nelzespustit Total Commander a příkazová řádka cmd. Nezjistil jsem co je příčinou, tak pozor.
Po restartu nelzespustit Total Commander a příkazová řádka cmd. Nezjistil jsem co je příčinou, tak pozor.
-
Stažení bez problémů, projel jsem to antivirem a nic jsem nenašel, takže asi problém u tebe."na techto strankach http://www.n-rote.wz.cz/Ovladac.html (jeste nejsou hotovy) je ovladac" ze dvou různých připojeních jsem se pokoušel stáhnout oprogram a pdf. Oba pokusy skončily zakousnutím počítače.
Také mě zatuhne PC při načítání těchto stránek http://www.n-rote.wz.cz/Ovladac.html
Pozrite sa na toto .
www.t2cnc.hu
www.t2cnc.hu
-
2 "JA"
Jakym zpusobem mas udelano to, ze pri zmacknuti tlacitka 1x, 10x, 100x
se nastavi dana rychlost jogovani ?
Klavesove zkratky se daji nastavit jen na zvysovani feedrate nebo snizovani, ne na danou hodnotu .....
m.z.
Jakym zpusobem mas udelano to, ze pri zmacknuti tlacitka 1x, 10x, 100x
se nastavi dana rychlost jogovani ?
Klavesove zkratky se daji nastavit jen na zvysovani feedrate nebo snizovani, ne na danou hodnotu .....
m.z.
v tym ovladacu je mikroprocesor a ten vycita hodnoty z potenciometru a meni je podle zvolenyho rozsahu kdyz je rozsah 100x na vystupu je +-127 hodnot kdyz ja aktivni rozsah 10x na vystupu je +-32 a kdyz 1x tak je na vystupu +-7
a co se tyce chybovosti mech stranek tak netusim kde je problem mozna je problem u webuzdarma ale nevim musim to prozkoumat podrobneji za pripadny potize se omlouvam a pokusim se vsechno co nejdriv opravit
a co se tyce chybovosti mech stranek tak netusim kde je problem mozna je problem u webuzdarma ale nevim musim to prozkoumat podrobneji za pripadny potize se omlouvam a pokusim se vsechno co nejdriv opravit
-
Odpoledne jsem psal, že je to OK - ve Firefoxu s tím problém není, nabíhá to bez problémů, včetně odkazů, Problém asi bude u IE, tam mě to nechce načíst odkaz na PDF, i když comp se neseká, zkrátka to nenačte.
-
ok dik, ja jen abych ses tym zbytecne nesral ..... to je pocitam tak jediny duvod proc si tam pouzil ten procak ne ? protoze zbytek se da realizovat jen prekuchanim jakehokoliv gamepadu ......
no procesor je tam proto aby se to hlasilo jako joystick pres usb s mim nazvem a taky pro prepinani os meneni rozsahu a taky pro to aby kdyz zmacknu treba tlacitko start tak se vypne rucni kolecko a tak. prekuchat gamepad se me nezda jako dobry reseni
-
Jde o to ze staci upravit zdrojaky z mjoy a taky se to muze hlasit jako zarizeni xy. Nema smysl vymyslet vymyslene .....
Nakonec skoro vsichni prebiraji podstatnou cast kodu od igora ceska
Uvazoval jsem ze si udelam neco takoveho jako je na zacatku tohoto postu. Je to obycejna krabice , ktera se da sehnat s pruhlednym krytem, do toho potak a klavesnice 4x4 a cele to ovladat pres mjoy a je to v podstate to same co mas ty ......
Hlavni vyhodu vidim v moznosti upravy popisku, coz je obycejny papir vlozeny pod tu pruhlednou cast .... lepsi nez lamino. Kdykoliv muzes, pridat / zmenit popis a k tomu odpovidajici hotkeys .....
Nakonec skoro vsichni prebiraji podstatnou cast kodu od igora ceska

Uvazoval jsem ze si udelam neco takoveho jako je na zacatku tohoto postu. Je to obycejna krabice , ktera se da sehnat s pruhlednym krytem, do toho potak a klavesnice 4x4 a cele to ovladat pres mjoy a je to v podstate to same co mas ty ......
Hlavni vyhodu vidim v moznosti upravy popisku, coz je obycejny papir vlozeny pod tu pruhlednou cast .... lepsi nez lamino. Kdykoliv muzes, pridat / zmenit popis a k tomu odpovidajici hotkeys .....
Stránky n-rote si stahují ActiveX "padoucha", který pak odesílá "recenze".
Zkuste si buď zakázat ActiveX, nebo zrušit záznam o nastaveném standardním systémovém maileru (pak vyskočí nové okno s obsahem - viz příloha, která obsahuje screenshot).
Je to problém mnoha webových stránek. Já jsem si nakonec nainstaloval Live Mail, brutálně ručně smazal soubory Outlooku Express, ale nechal neexistující OE nastavený jako standardní systémový mailer. Pak tento ActiveX a mnohé jiné nefungují a nedělají škodu.
Ono dnes spousta lidí má takové připojení, že ani neví, co se bez jejich vědomí stahuje a posílá.
Martin
Zkuste si buď zakázat ActiveX, nebo zrušit záznam o nastaveném standardním systémovém maileru (pak vyskočí nové okno s obsahem - viz příloha, která obsahuje screenshot).
Je to problém mnoha webových stránek. Já jsem si nakonec nainstaloval Live Mail, brutálně ručně smazal soubory Outlooku Express, ale nechal neexistující OE nastavený jako standardní systémový mailer. Pak tento ActiveX a mnohé jiné nefungují a nedělají škodu.
Ono dnes spousta lidí má takové připojení, že ani neví, co se bez jejich vědomí stahuje a posílá.
Martin