Cistenia naozaj do nekonecna

pre tych co by rozoberali vrch variatora tak to ide pekne od spodu aj ten spodny prstenec ide von a nieje sucast hriadelky
bola to tak troska dilema ked som nevedel za co si mozem dovolit tahat. Podme od vrchu : radialne lozisko, axialne lozisko ktore je na tom prstenci ktory ide na hriadelku kolesa variatora dalsie radialne lozisko a na konci ten prstenec. Vyberal som to vsetko stahovakom lebo na lise k tomu nieje moc pristup na moje stastie sa ten spodny kruzok axialneho loziska zasekol na tom vecsom prstenci a stiahol som aj ten spolu s nim

zvysna cast vretenika teda ked sa pozrieme zo strany kde je motor tak tam vidiet tuto ocelovu platnu s osadenim pre loziska na ktorych su hriadelky a tie su znova vo vreteniku osadene na loziskach dost som sa toho bal predsa len su tam 4 osadenia.
V tej platni su aj nazavitovane diery zrejme na to aby sme do nich dali srob a stiahli ju lenze som sa bal skrz tych osadeni ze by skor povolila liatina ako by povolila ta platna.
Dalej tam mame osku ktora ma zavit v pravom dolnom rohu a v lavom hornom rohu mame tiez osku ktora ma zavit zobral som reverzne kladivo ze skusim povolit aspon dve osadenia stacilo by keby ich vyzulo z liatiny ( vnutri vretenika ) no nastastie to povolilo cele a slo to celkom dobre von.
Takze znova ocistit prekontrolovat a konecne zacnem objednavat loziska. Niektore boli uz suce na vymenu