Lupu jsem zkoušel a nic nenašel

Napřímo 1:1, ale jen někdy a když už vyskočí tak jenom jednou po zapnutí stroje. Navíc když se to stane, tak vřeteno je jakoby hryzlé, znovu zařadit 1:1 a pustit nestačí, musím právě vyřadit do mezipolohy, ,,neutrálu´´, dát kliku do univerzálky, ručně protočit, pak zařadit 1:8 a hned 1:1 a můžu fungovat dál a stane se to opět až po vypnutí a znovu zapnutí stroje a nejčastěji právě když jedu víc jak těch 1400 ot.
Možná pro někoho kdo ví co hledat ano, ale já jsem k soustruhu přišel jak slepý k houslím, z dob střední školy jsem oprášil jak se na něm dělá a pomalu se učím co a jak s údržbou. A než něco rozebrat a nevědět pak co s tím a volat nějaký servis aby to nedej bože složil dohromady a zprovoznil, tak do takových akcí se nehodlám pouštět vzhledem k tomu, že mám soustruh pouze pro hobby použití, takže opravdu raději tady budu vypisovat a sosat rady než to rozeberu. Nic méně je pravda, že když jsem řešil problém s frézkou, tak jsem zde moc rad bohužel neposbíral a moc chytrý jsem z toho taky nebyl do chvíle, než jsem to rozebral
Proto bylo napsáno pár šroubu je to dobře vidět co se tam dějeDivad píše: ↑27. 11. 2019, 1:36Možná pro někoho kdo ví co hledat ano, ale já jsem k soustruhu přišel jak slepý k houslím, z dob střední školy jsem oprášil jak se na něm dělá a pomalu se učím co a jak s údržbou. A než něco rozebrat a nevědět pak co s tím a volat nějaký servis aby to nedej bože složil dohromady a zprovoznil, tak do takových akcí se nehodlám pouštět vzhledem k tomu, že mám soustruh pouze pro hobby použití, takže opravdu raději tady budu vypisovat a sosat rady než to rozeberu. Nic méně je pravda, že když jsem řešil problém s frézkou, tak jsem zde moc rad bohužel neposbíral a moc chytrý jsem z toho taky nebyl do chvíle, než jsem to rozebral