Bob píše:Tím,že tě něco naučili na učnáku a ty to pokládáš za správné, tak to ti nikdo nebere, ale aspon' neříkej, že to tvoje je jediné správné a ti co to tak nedělají, tak to jsou vyjímky, kteří to vlastně vůbec neumí. Rosta.
Jsou veci a postupy , ktere je pri praci proste dobre dodrzovat a kazdy ten postup ma svoje opodstatneni a vyznam. V odpovedi kterou jsem dal , jsem nenapsal ze to jedine je správné ale ze je to tak správně. A to pro to ze kdyz uz teda rezes zavit na klasice a delas kusovku, tak to potrebujes porad skouset jestli uz to tam nejde. Ja lidi strojarinu a veci kolem ni taky uz nejaky patek ucim a skolim obsluhy velkych CNC-cek takze neboj ze nevim o cem mluvim.(teke nerikam ze vim vsechno !! nedela mi problem nasypat si popel na hlavu)
Pokud se tech vyroku ze levy zavit rezeme od vretene chyti nekdo dalsi kdo zacina a neumi to a pri tom ma moznost postupovat tou druhou cestou, tak to osobne povazuju za chybu ktere se dalo zabranit, proto sem i pisu.
Take druha vec je, kdyz je potreba neco vyrobit , tak rezat ten zavit zleva mi take nedela potize a nebo kdyz se mi neco nevleze na masinu, tak s toho stroje co stal nekolik mega klidne odsrubuju treba dvere.
Prosim jak uz tu nekdo psal , neslovickar, nikdy to knicemu dobremu nevede.
R