Jo, tvarově ano, ale mechanicky -

Zkus domyslet, k čemu dojde, když to praskne (a že to jako výtisk praskne je jistota - respektive akorát je to otázka času - za jak dlouho).
Jo, tvarově ano, ale mechanicky -
Ja uz ji kupoval s tim ze se na ni neco musi udelat. Napriklad vreteno. Sazby za servis znam a uz jsem i videl. Nepredpokladal jsem ze koupim za 200 a tak to zustane u takhle staryho stroje. Jo a o penize tolik neslo bylo to mysleno jinak.
Samozrejme. To jsem si myslel ze bude jednoduche ale jak si po 2 hodinovem badani jsem nebyl schopen to prinutit aby nastroj dany z ruky do vretena se zalozil do zasobniku. Rucni vymenu v pohode. Ze zasobniku do vretena a zpatky taky ok. Ale osadit prazdnej nedokazu zatim.... Tragedy.
V MDI napises radekRadislav píše: ↑6. 11. 2019, 8:41Samozrejme. To jsem si myslel ze bude jednoduche ale jak si po 2 hodinovem badani jsem nebyl schopen to prinutit aby nastroj dany z ruky do vretena se zalozil do zasobniku. Rucni vymenu v pohode. Ze zasobniku do vretena a zpatky taky ok. Ale osadit prazdnej nedokazu zatim.... Tragedy.![]()