Soustruh UNIMAX CQ9318
Hejbat s ním jde o přibližne milimetr, ale pořád to nestačí. Chtělo by to spíš oválnou než kulatou díru, aby se dalo hýbat ve větším rozsahu.
www.tc-pipa.wz.cz
1mm na pravej strane + 1mm na lavej su uz 2mm, to by snad mohlo stacit ale myslim ze na mojom sustruhu sa to da posunut viac.pipa píše:Hejbat s ním jde o přibližne milimetr, ale pořád to nestačí. Chtělo by to spíš oválnou než kulatou díru, aby se dalo hýbat ve větším rozsahu.
- Zdenek Valter
Jo, tak to teda zírám !!!pipa píše:Hejbat s ním jde o přibližne milimetr, ale pořád to nestačí. Chtělo by to spíš oválnou než kulatou díru, aby se dalo hýbat ve větším rozsahu.
Koukám, že Tvoje verze UNI-MAXu je dost jiná a hlavně dost ošizená !
Můžeš sem vyfotit ještě koně (pinolu

V tomto případě vidím, že je jednoznačně lépe koupit si Asista !
Co se týče toho vystavení vůle pomocí domků tak zkus i domek na druhé straně

Je ale bohužel pod krytem elektroniky

Na druhý straně, pokud si dobře pamatuju, žádnej domek není !
Pod tím krytem elektroniky to prochází až na konec k ozubeným kolu, kde to "nějak" drží.
Koníka ti večer bliknu. Ale rovnou říkám, že neni tak robustní jako tam máš ty, je spíš subtilní
Tendle soustruh sem chtěl proto, že sem ho zde na fóru viděl, zdál se mi pěkně udělanej, a taky, že má všechno jako "dospělej" soustruh. Jenže co na něm poznám, když ho daj v dřevěný bedně ...

Koníka ti večer bliknu. Ale rovnou říkám, že neni tak robustní jako tam máš ty, je spíš subtilní

Tendle soustruh sem chtěl proto, že sem ho zde na fóru viděl, zdál se mi pěkně udělanej, a taky, že má všechno jako "dospělej" soustruh. Jenže co na něm poznám, když ho daj v dřevěný bedně ...

www.tc-pipa.wz.cz
- Zdenek Valter
Určitě jepipa píše:Na druhý straně, pokud si dobře pamatuju, žádnej domek není !Pod tím krytem elektroniky to prochází až na konec k ozubeným kolu, kde to "nějak" drží.
Tendle soustruh sem chtěl proto, že sem ho zde na fóru viděl, zdál se mi pěkně udělanej, a taky, že má všechno jako "dospělej" sous
truh. Jenže co na něm poznám, když ho daj v dřevěný bedně ...

Jen sundej ten boční dekl a pak dekl elektroniky - nicméně u mne je to takhle - tedy stačí jen ten boční dekl.
- Zdenek Valter
Také mam tento soustruh a po roce a pul mi odešli uhlíky na motoru. Respekivě jeden uhlík je výrazně zbroušenější než druhý a motor již téměř nešel. Pomohlo jejich přehození, ale je to jen dočasné řešení.
Po kontaktování prodejce mi řekli, že je ani nemají skladem, ale mužou je objednat a cena "lidová", jen 500Kč.
Chci se tedy zeptat, zda již někdo neřešil tento problém a zda nenašel stejný typ uhlíku, který by se dal běžně koupit u nás.
Po kontaktování prodejce mi řekli, že je ani nemají skladem, ale mužou je objednat a cena "lidová", jen 500Kč.
Chci se tedy zeptat, zda již někdo neřešil tento problém a zda nenašel stejný typ uhlíku, který by se dal běžně koupit u nás.
- Zdenek Valter
No proto jsem si koupil Asistpindasek píše:chtělo by to delší lože, nebo ho zkusit nějak prodloužit, aby jsi mohl koníka lépe zpevnit.