robokop píše: ↑29. 9. 2020, 11:57
Ano takovou epidemii resime poprve. Ale nemuzes poprit ze tu jsou lidi kteri maji alespon nejake odborne znalosti a teoretickou pripravu a jsou tu lidi kteri maji jiny obor. Ty tu naznacujes ze doktor jako doktor. Ale kdyz mas doktorovi filozofie sverit svoji operaci mozku asi z toho vycouvas a budes chtit alespon studenta neurochirurgie kdyz uz neni k dispozici nekdo s mnohaletou praxi.
autor?, odkaz?
Jinak jeste jeden text na ktery jsem narazil.
Jinak rozuzlení všeho, hodně lidí to ví někdo ještě ne. A třeba tím někomu otevřu oči a přestane psát nesmysly o Covidu, jak neexistuje atd. Tak mám pro Vás špatnou zprávu, existuje a je to dost zákeřná svině. Na věku ji nezáleží, může vám být i 20 nebo 34 jako mně. Jen on rozhodne, kdo si vytáhne Černého Petra. Já si ho vytáhl a po týdenním marném boji s vážnějšími příznaky jsem musel být převezen rychlou do nemocnice. Je pravda, že 85% to skoro nepozná, 10% má nějaké příznaky, ale těch 5%, ty to poznají neuvěřitelně a to co prožívám já bych nikomu nepřál. A to nemám nejhorší průběh. Průběhy jsou asi 3. Já mám ten první a řeší to remdesivirem a silnými ATB atd. A naštěstí je to po 4 dnech o něco lepší. Ale než se z toho člověk úplně dostanete, trvá to 3 měsíce. Takže prosím vás, fakt se snažte tomu nějak vyvarovat. Třeba bude brzy nějaká ta vakcína... ano vakcína nikdy.., ale já říkám, tohle už nechci nikdy zažít já. A na dotaz, kde jsem to chytl...asi někde mezi postelí a ledničkou. Kvůli mé zlomené noze ležím hlavně doma, takže fakt netuším. Dneska mi také lékař říkal proč to mám takové a ač jsem si myslel, že mám oslabenou imunitu, kvůli té noze, tak opak je pravdou. Mám jí prý až moc silnou a produkuje něčeho prý hodně a to je dobře pro ten vir. Takže tak.
Mějte se rádi, pěstuje koťata protože země je kulatá a místa je tu dost. A neplačte, měl bych se z toho dostat.
Tak udělám raději 2x PS a přidám ještě příznaky: Příznaky jen v rychlosti, chceme o tom pak víc napsat později. Jako první příznak byl ten, že mi odešla chuť a čich, večer se přidala horečka 38.5 a zimnice. Kašel, nekonečné zvracení, kdy to nemělo ani konce. Nejhorší je boj s horečkou, nezabíral žádný prášek, celé noci a dny jsem měl i 39, zimnice a spal jsem třeba hodinu každý den a modlil se, at už to přejde. Poslední noc jsem nespal skoro vůbec, neměl jsem ani chut jíst, vše šlo hned ven a tu noc bylo poslední kapkou, že mi přestal fungovat i mozek jak má(tady z toho jsem dostal největší strach), tělo ten den už řeklo, že další noc nezvládne. Nedokázal jsem ani stát pomalu, dojít na wc, za ty dny jsem stratil 6 kg na váze. Takže rychlá byla jasná. Tady se mi rozjel ještě o dost víc kašel, kdy vykašlávám i krev a pak ještě další. Mám napadené trávící ústrojí a hlavně plíce, nadechnu se jen tak na 40% a mám je napadené, a jejich zotavení potrvá několik měsíců a nikdy nebude kompletní. Čeká mě pak vyšetření srdce a další orgánů, takže ne dříve jak na konci roku budu fit. ChuŤ a čich se vrací k normálu do 3 měsíců.
PS: kdo chce něco řešit a ptát se, píšte mně, nevolejte rodičům, bratrovi...těch se to netýká. Nejsem malé dítě a svůj život si řídím sám, oni byli a jsou proti tomu, co tu teď píšu. Já ale nechci být jak jiní, kteří se bojí jít s pravdou ven, aby se na ně lidé nedívali skrze prsty. Toto téma je dost vážné a když se zeptáte každého, tak vám řekne, že nikoho nezná, ale ti lidé jsou mezi vámi, jen se to bojí říct. Takže opravdu prosím všechny, mé příbuzné vynechte. Ti jsou doma a nemají to a nechci jim přidělávat více strastí, než mají teď se mnou. Děkuji!!