https://neovlivni.cz/svedectvi-z-prvni- ... n-starych/
Určita sorta ... na této situaci rozhodně vydělá a někteří i zbohatnou

Kamarádova manželka, od neděle neustávající horečka přes 39, potvrzena pozitivita na Covid. Zatím doma.
Ano, žiješ v jiném světě ....Mart_68 píše: ↑6. 10. 2020, 10:04 Můj deníček za posledních 14 dnů: najeto 2500km křížem krážem Morava Czechy, becka čepované ho pivo večer po hospodách bez Rousek, o Covidu všichni jen slyšeli, jeden kamarád v karanténě, pry jeho milenka Covid. , Média :je to celosvětová katastrofa.Asi já žiji v jiným světě, naštěstí v tom lepším.
No bude stačit až to někdo z jejich rodiny nerozchodí ,pak z nich budou bojovníci .
Ale houbelec. Každý člověk posuzuje svět kolem sebe ze své zkušenosti. Takže když nevidí ty přecpaný hřbitovy, tak pro něj to není dost osobní, aby to bral vážně. Naopak, máme zkušenost, že naše média jsou povrchní a jednostranně zaměřená. Věří jim už jen skutečný pitomec. Pak když mají jednou pravdu, tak už to takový efekt nemá.Cetl jsem clanek a videl video ktere popisuji jeden mechanizmus ktery vysvetluje tenhle postoj. Premira negativniho kterou ten clovek uz odmita snaset to spousti. Nehodla si pripustit km ten pruser vede protoze nevi kudy kam... Stavi si virtualni teorie ktere racionalne nepodrobuje ferove kritice pouze hleda potvrzujici tvrzeni bez ohledu na jenich krkolomnost. Absolutne mizi jakakoli snaha feroveho posuzovani. Zadne kriticke mysleni. Protoze vnitrni pocit radi ze by se ten konstrukt okamzite rozsypal jak domecek z karet. Pouziva imunizaci sve teorie. Popira jakekoli dukazy proti aniz by je vubec zkusil posoudit. Prijima pouze to co potvrzuje tu jeho teorii ktera je milosrdnejsi nez realita.
Jsou to proste blbove, jinak se to nazvat neda.robokop píše: ↑7. 10. 2020, 9:14 Tak proc takovy jedinec podlehne ocividne lzivym tendencnim clankum ktere jdou v primem rozporu s tim co vidi na vlastni oci. A odmita verit primemu pozorovani. Jednoho takoveho jsem nekolikrat konfrontoval s realitou. Za chvili ze me byl agent "druhe strany" nwo atd... Ktery se ho snazi osalit atd... Oni si ten svuj vymysleny svet nedaji vymluvit i kdybys mel sebelepsi dukazy.
Ja tedy zadnou velkou masaz neregistruji, ale to bude nejspis tim ze nemam TVMex píše: ↑7. 10. 2020, 9:50 ...Ta současná mediální masáž je fakt šílená. Dneska jsem měl dlouhý telefonát se svou starší ségrou. Povídala zážitky o svých kamarádkách.
Jedna se bojí vyjít z domu, v podstatě se není schopna bavit o ničem jiném než o Covidu a je z toho naprosto paralyzovaná.
Druhá urychleně šla do předčasného důchodu, protože přece nebude pracovat v nebezpečném prostředí a riskovat tak nákazu a neodvratnou smrt (dělala na krajském úřadě).
V jakém stavu asi může být imunita lidí, kteří žijí měsíce v permanentním stresu. A navíc pro sichr raději ani nejdou ven.