tumlik píše: ↑17. 11. 2020, 4:21
aleshonsa píše: ↑17. 11. 2020, 2:43
A to jako proč? Že prostě někdo svým blbým postojem k něčemu přispěje?
Já jsem psal, že za to může i Babiš. Nicméně ten jeho nicnedělačský přístup jakožto populisty nespadl z nebe - ten vznikl na základě "průzkumu trhu". Druhá věc, paralelní, je pak nepřipravenost státní správy.
co je to zase "blbý postoj"? to je jako nějaká poučka ze stranické knížky, jako že když nemám ten správný mainstreamový postoj a přitom dodržuju 3R tak jsem egoistická zrůda a kvůli mě zemřelo 6500 lidí od jara

jo, tak tohle přesně je ta úroveň MŠ kterou jsem měl na mysli
a o co mě jde? abys tady neplácal ty svoje černobílé pravdy, já jsem konkrétně reagoval jsem až když začala ta sviňárna na slovensku s povinnými testy a už tady začali padat argumenty, že kvůli takovému přístupu umřelo tolik a tolik lidí a není ti ani trochu hanba ohodit každého, kdo má na tuhle hysterii jinej názor, proto tady reaguju, nicméně to že to nechápeš mě vůbec nepřekvapuje, já třeba tvůj postoj chápu naprosto perfektně
A z čeho usuzuješ, že mluvím o lidech, co dodržují 3R? Jako těch antiovcí s rouškou pod nosem je podle tebe málo??
Přestaň s těma kecama o maninstreamu - to jsou naopak dětinské kecy. Že ty třeba neumíš něco z jednoduchých dat vyčíst je tvůj problém a ne můj. Hlavně že ten mainstream držel nejdřív hubu a dával průchod "odborníkům" (ty teď někam všichni záhadně zmizeli - kde je třeba Šmucler s Pirkem?). Stejně tak mainstream nejdříve vychvaloval Švédsko div ne až do nebes. Já mam na to celé od začátku více méně konstantní názor a nepotřebuju ho měnit, jenom abych se někomu zalíbil nebo si to naopak s někým nerozházel. Budu ho korigovat až mě o té korekci přesvědčí fakta a ne "názory" lidí co se jednoho dne ráno probudili a najednou je napadlo, že můžou kecat do epidemiologie, kolikrát aniž by si vlastně vůbec nějaká základní fakta zjistili.
A když už se chceš do někoho takhle fest pouštět, tak si zjisti, co kdo tady vlastně psal. Já jsem se ke Slovenku vyjadřoval minimálně.
Pro tvoje info - když se mnou někdo mluví normálně jako se mnou bobik debatoval ohledně té jeho tabulky, tak s ním taky mluvím normálně. Stejně tak někdo jiný před tím, nick už si nepamatuju. Ale jestli tady na mě bude někdo zkoušet nějaký triky a demagogie jako filla, tak se s ním mazat nebudu, ať se ti to líbí nebo ne.
Koukám bez berliček jako stranická knížka, fašista, hysterka, komunista, atd. by ses v debatě asi neobešel.