No možná to záleží na zpravodajském serveru. Anebo je to jako na houpačce.hobbyrobot píše: ↑17. 11. 2020, 7:45A oni s tím snad přestali?
"Švédsko má méně úmrtí s covidem než Česko. Seveřané přitom bojovali s epidemií bez plošných zákazů."
https://www.lidovky.cz/svet/svedsko-se- ... nici_lihav
corona virus - obecna diskuze
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Tak mi nikdo neodpověděl, proč v tomhle grafu neroste větší pík, než na jaře. Tak holt si musím odpovědět sám, on tam nejspíš roste, jen data mají do 42 týdne a zbytek je odhad. Ten odhad si tedy mohli odpustit, obzvlášť v dnešní době. Takže za měsíc uvidíme, co se děje dnes. Nebo možná taky ne.
V tom grafu není Česká republika zahrnutá.
"These graphs were generated in week 2020-46 with data from all 26 participating countries: Austria, Belgium, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany (Berlin), Germany (Hesse), Greece, Hungary, Ireland, Italy, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Portugal, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, UK (England), UK (Northern Ireland), UK (Scotland), UK (Wales)"
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
A proč vlastně myslíš, že by měl být nějak výrazně vyšší?bobik píše: ↑17. 11. 2020, 9:03 Tak mi nikdo neodpověděl, proč v tomhle grafu neroste větší pík, než na jaře. Tak holt si musím odpovědět sám, on tam nejspíš roste, jen data mají do 42 týdne a zbytek je odhad. Ten odhad si tedy mohli odpustit, obzvlášť v dnešní době. Takže za měsíc uvidíme, co se děje dnes. Nebo možná taky ne.
Co jsem se teď namátkově koukal, tak u plno států, kde se o nějakých vlnách dá mluvit, mi nepřijde, že by byl nějaký velký nárůst oproti jarní vlně. Někde je to, zatím, menší, někde větší. My jsme třeba extrém, pomalu by se dalo říct, že jsme žádnou první vlnu neměli a že tohle je naše první vlna.
Jako podezřele málo tam je, čekal bych, že to bude spíš stejné na jaře. Nicméně to reportování právě kdo ví, jak probíhá. Nevím, jaké jsou nějaké termíny. Podle mého je to jak píše robokop.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
jestli si myslíš, že tady na sebe nechám veřejně kydat hnůj, tak to jsi na velkém omylualeshonsa píše: ↑17. 11. 2020, 8:32No já myslím, že ses tam předváděl celkem dost. Ono těch vláken na téma "Levné ..." je víc, nevím, jestli jsi se nepředváděl ještě někde jinde, ale to už si přesně nepamatuju - mam hlavu na jiné věci než na tvé pubertální projevy.tumlik píše: ↑17. 11. 2020, 6:52....že tě ta tvoje prolhaná huba alespoň trochu nebolíaleshonsa píše: ↑17. 11. 2020, 5:24 Teď jsi uhodil hřebík na hlavičku.
Ono stačilo, co zrovna Tumlik (jestli se nepletu) svého času předvedl ve vlákně, co se původně se jmenovalo "Zajímavé frézky" nebo tak nějak, dnes "Levné frézky". To panečku byl monolog ve stylu "mě se to nelíbí, takže vám se to taky nesmí líbit", tolerance jiného názoru 0.![]()
viewtopic.php?t=25056&hilit=levn%C3%A9+fr%C3%A9zky
v kostce tam mám 6 příspěvků na 32 stranách ohledně obsahu a formy, které konkrétně tobě nevoněli, opravdu hutný monolog, do toho se zapojili i jiní uživatelé, co z toho vyplynulo nevím, přestal jsem to sledovat
no nevadí, mise splněna, ohodil jsi mě sračkama, každý si to může prolézt![]()
jestli měl konkrétně lapa na mysli mě, tak by nebylo od věci i napsat kde se to stalo, protože moje odpovědi nikdy nebyly v tématech o stavění strojů, jinak je to v rovině pomluvy na kterou se dost blbě reaguje, ale jemu to nazazlívám on nebyl adresný, do huby si mě bereš tylapa píše: ↑17. 11. 2020, 4:43 No, kdyz si vzpomenu, kolik kovanych odborniku (at jiz skutecnych nebo s uvozovkami) tady leckdy vyjede na nejakeho amatera, ktery ma objektivne receno zcestne predstavy o stroji, ktery si chce postavit - jakou mu davaj cocku, ze kdyz tomu nerozumi, tak at se do toho moc .... (doplnte dle predstavy)......
A proč bych si tě do huby nebral - ty se ani neobtěžuješ si zjišťovat, co kdo psal, máš bordel v citacích, tak co.
Nechtěl by ses laskavě uklidnit? Na to, že ostatní označuješ za hysterky, si tu vyskakuješ celkem dost.

na rovinu, tvoje osobní pocity a co si myslíš, že se tam dělo, nikoho kromě tebe samého nezajímají, ostatně odkaz jsem sem dal takže každý má možnost si přečíst těch mých šest krátkých postů, které byly mimo tvé vidění světa a na které jsi vyskočil jak čert z krabičky, když už chceš lhát a adresně tady na mě kydat špínu, tak si nabij ostrýma a nedělej ze sebe cíleně blbce
hmm, takže najednou je to i někde jinde, ty nevíš a nepamatuješ se, ne jenom v tom tématu! zase sprostá pomluva na kterou nemáš žádný podklad, ohradil jsem se v tématu prodej, kde kolega neuvedl cenu u nějakého stroje a inzeroval i jinde, což bylo proti pravidlům a já jsem na to upozornil, to že to pár lidem nebylo recht není můj problém....žádné možná, asi a nepamatuju neexistuje to si uvědom
to co se odehrává v tvojí paranoidní palici a na co ji máš je mě srdečně jedno, máš plnou hubu odpovědnosti ale jen když se ti to hodí
....o můj klid se nestarej, přestaň tady lhát a omluv se jak chlap,
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Tak to se nevědělo. Ale robokop to asi myslel i jako příklad.Mart76 píše: ↑17. 11. 2020, 9:36V tom grafu není Česká republika zahrnutá.
"These graphs were generated in week 2020-46 with data from all 26 participating countries: Austria, Belgium, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany (Berlin), Germany (Hesse), Greece, Hungary, Ireland, Italy, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Portugal, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, UK (England), UK (Northern Ireland), UK (Scotland), UK (Wales)"
Na základě čeho je to tedy výběr?
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Za nic se ti omlouvat nebudu, na to fakt zapomeň! Připisuješ mi citace, co jsem třeba neřekl, atd., ale to je ti fuk - ty jsi asi nějaký pán velkomožný, co si to může dovolit Jako co si vůbec o sobě fraje myslíš?tumlik píše: ↑17. 11. 2020, 9:45jestli si myslíš, že tady na sebe nechám veřejně kydat hnůj, tak to jsi na velkém omylualeshonsa píše: ↑17. 11. 2020, 8:32No já myslím, že ses tam předváděl celkem dost. Ono těch vláken na téma "Levné ..." je víc, nevím, jestli jsi se nepředváděl ještě někde jinde, ale to už si přesně nepamatuju - mam hlavu na jiné věci než na tvé pubertální projevy.tumlik píše: ↑17. 11. 2020, 6:52
....že tě ta tvoje prolhaná huba alespoň trochu nebolí![]()
viewtopic.php?t=25056&hilit=levn%C3%A9+fr%C3%A9zky
v kostce tam mám 6 příspěvků na 32 stranách ohledně obsahu a formy, které konkrétně tobě nevoněli, opravdu hutný monolog, do toho se zapojili i jiní uživatelé, co z toho vyplynulo nevím, přestal jsem to sledovat
no nevadí, mise splněna, ohodil jsi mě sračkama, každý si to může prolézt![]()
jestli měl konkrétně lapa na mysli mě, tak by nebylo od věci i napsat kde se to stalo, protože moje odpovědi nikdy nebyly v tématech o stavění strojů, jinak je to v rovině pomluvy na kterou se dost blbě reaguje, ale jemu to nazazlívám on nebyl adresný, do huby si mě bereš ty
A proč bych si tě do huby nebral - ty se ani neobtěžuješ si zjišťovat, co kdo psal, máš bordel v citacích, tak co.
Nechtěl by ses laskavě uklidnit? Na to, že ostatní označuješ za hysterky, si tu vyskakuješ celkem dost.![]()
na rovinu, tvoje osobní pocity a co si myslíš, že se tam dělo, nikoho kromě tebe samého nezajímají, ostatně odkaz jsem sem dal takže každý má možnost si přečíst těch mých šest krátkých postů, které byly mimo tvé vidění světa a na které jsi vyskočil jak čert z krabičky, když už chceš lhát a adresně tady na mě kydat špínu, tak si nabij ostrýma a nedělej ze sebe cíleně blbce
hmm, takže najednou je to i někde jinde, ty nevíš a nepamatuješ se, ne jenom v tom tématu! zase sprostá pomluva na kterou nemáš žádný podklad, ohradil jsem se v tématu prodej, kde kolega neuvedl cenu u nějakého stroje a inzeroval i jinde, což bylo proti pravidlům a já jsem na to upozornil, to že to pár lidem nebylo recht není můj problém....žádné možná, asi a nepamatuju neexistuje to si uvědom
to co se odehrává v tvojí paranoidní palici a na co ji máš je mě srdečně jedno, máš plnou hubu odpovědnosti ale jen když se ti to hodí
....o můj klid se nestarej, přestaň tady lhát a omluv se jak chlap,
S hysterkou jako ty se nebudu dál bavit ...
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Prahou prošly až dva tisíce demonstrantů.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/on ... d-40342451
Takže za cca týden tu bude nárůst pozitivních, na základě kterého dojde k přerušení uvolňování. Ale alespoň se zase zvýší počet promořených osob.
"Až 1500 až 2000 demonstrantů v pochodu centrem Prahy si sundalo roušky a jdou bez nich. Skandují hesla „Svobodu!” a „Nejsme ovce!”."
Ale tohle mne dorazilo
"Zatímco část účastníků protestního pochodu, kteří dorazili z Národní třídy zpět k soše sv. Václava na Václavském náměstí, se rozešla, několik desítek lidí chtělo společně vyrazit pochodem na Pražský hrad. Zvolili ovšem špatný směr a vyrazili k Nuselskému mostu. Přibližně po 50 metrech je kolemjdoucí zastavili s tím, že jdou špatně."
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/on ... d-40342451
Takže za cca týden tu bude nárůst pozitivních, na základě kterého dojde k přerušení uvolňování. Ale alespoň se zase zvýší počet promořených osob.
"Až 1500 až 2000 demonstrantů v pochodu centrem Prahy si sundalo roušky a jdou bez nich. Skandují hesla „Svobodu!” a „Nejsme ovce!”."
Ale tohle mne dorazilo

"Zatímco část účastníků protestního pochodu, kteří dorazili z Národní třídy zpět k soše sv. Václava na Václavském náměstí, se rozešla, několik desítek lidí chtělo společně vyrazit pochodem na Pražský hrad. Zvolili ovšem špatný směr a vyrazili k Nuselskému mostu. Přibližně po 50 metrech je kolemjdoucí zastavili s tím, že jdou špatně."
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Tak to šli asi ovečky za svým bačou. Nejdříve mě napadlo, jestli je nevedl Klaus, ale ten zase přeci jen ví kde je Hrad. Zase je fakt, že tam asi nikdy nebyl pěšky, protože ho vozila limuzína, a hlava mu už asi taky moc neslouží ...Mart76 píše: ↑17. 11. 2020, 10:32 Ale tohle mne dorazilo![]()
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
No stáří se na něm pěkně podepsalo, a né jen fyzicky .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;