U té brusky na konci baterky nedojdou...

No neviem ako by sa ten motor rozbiehal na 2 fázy, jedine že by si mu pomohol rukou
mno, kdyz moje stejna pobezi hodinu a jeho 15min, tak to bude znamenat, ted si zrovna nevzpomeno comilan584 píše: ↑21. 12. 2020, 7:20Taky si myslím, že když by se to změřilo, tak se tím běh prodlouží minimálně 2x![]()
A pokud ne 2x, tak minimálně významně. A kdyby to nebylo významně, tak rozhodně to nepoběží kratší dobunež bez měření.
A to se fakt vyplatí.
Jo a kontrolní otázka - k čemu jako to, co se naměří bude dobré (co se s tím dá jako dělat)?
Mě když vypne flexa na vybitou baterku, tak jí strčím do vrtačky a ještě jedu. Takže možná nastavení tý elektroniky. Ale nemusí to být špatně, jen možná chrání baterky proti úplnému vybití, který by flexa dokázala, ale vrtačka ne. Kdo ví, jak to soudruzi u výrobce mysleli.
... přesně tak a nejlépe je to vidět na rázovém utahováku. Ten mi vypína dost často, jinak by se baterky propálily. Myslím, že už tady řešíme kraviny, stroj je OK, už tady někdo uváděl snadným výpočtem. Tohle prostě ani není koncipovaný, aby to nějaky jelito drtilo 15 min v kuse.atlan píše: ↑21. 12. 2020, 10:23 Ta flexa ma taky odber, ze napatie poklesne pod hranicnu hodnotu a ochrana odpoji baterku.
U vrtacky je nasobne mensie prudove namahanie, tak napatie zatazou tak neklesne.
Inak preco si nezobral 12Ah baterky? Vecsia kapacita, viac clankou paralelne dhsia zivitnost akupaku, pri extremnom zatazeni ako je flexa.
Aha
Ne kraviny, ale totální kraviny.elbarto píše: ↑21. 12. 2020, 10:42... přesně tak a nejlépe je to vidět na rázovém utahováku. Ten mi vypína dost často, jinak by se baterky propálily. Myslím, že už tady řešíme kraviny, stroj je OK, už tady někdo uváděl snadným výpočtem. Tohle prostě ani není koncipovaný, aby to nějaky jelito drtilo 15 min v kuse.atlan píše: ↑21. 12. 2020, 10:23 Ta flexa ma taky odber, ze napatie poklesne pod hranicnu hodnotu a ochrana odpoji baterku.
U vrtacky je nasobne mensie prudove namahanie, tak napatie zatazou tak neklesne.
Inak preco si nezobral 12Ah baterky? Vecsia kapacita, viac clankou paralelne dhsia zivitnost akupaku, pri extremnom zatazeni ako je flexa.
Protože by mu to vydrželo stejně jenom 38atlan píše: ↑21. 12. 2020, 10:23 Ta flexa ma taky odber, ze napatie poklesne pod hranicnu hodnotu a ochrana odpoji baterku.