Akorát to celé má jednu velkou chybu... Ta pohovka je natočená na televizi. Má být natočená směr MN 80
Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
Na test tolerance manžekly je ideální prach z šedé litiny. Obávám se ale, že by to asociovalo prastarý vtip.
Miláčku uvažovala jsi někdy o rozvodu ?
Ne o rozvodu nikdy - vždycky jenom o vraždě !
Dodělal jsem externí žárovkový expandér ke svému žárovkovému omezovači, jsou to dvě žárovky po 500W, v omezovači je žárovka 200W, takže celkem 1200W, to znamená, že mohu žárovkový omezovač používat na zkoušení zařízení až asi cca do 400W, což mi asi bude stačit...
Tak jsem se konečně dostal k vyplnění profilů směsí (od kamenů až po 1mm) a epoxidu.
Hmotnost se rozumně zvedla takže už osa Z nebude těžší než základna a snad i následné chování rámu se zlepší.
Hmotnost se rozumně zvedla takže už osa Z nebude těžší než základna a snad i následné chování rámu se zlepší.
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
Wow, to jsi docela frajer! Je tu někde k vidění tvoje cnc?
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Ta magneticka je paradni, kdese daji dily na ni sehnat? Diky
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Kdysi dávno jsem ji koupil na AliExpressu, měl jsem ji na frézce, ale nestačila, proto ta druhá, silná (výlohový reflektor 20W), tu malou jsem předělal na zásuvkový adaptér a přidělal magnet a přes tenkou gumu (proti ujíždění) na základně to drží jako bejk. Takhle vypadá.