dakujem pekne

nevedel by si mi ho prosím ťa pomerať ? hlavne ten spodok ktorý ide na loze a v akej vzdialenosti je dorazova sruba od kraja/stredu loze

dakujem pekne
Ja som jeen videl na slovenskom bazoši ale ked som volal už bol preč... ale cena tam tiež bola masaker ...Britt píše: ↑26. 1. 2021, 2:02 Mě se doma neválí, protože ho mám nasazený a dost často ho používám. Minulý rok jsem na jeden naprasklý narazil za pětikilo, tak jsem ho popadnul a přenechal ho někomu tady z fóra.
Občas se ojeví na bazarech, ale chtějí za něj nesmysl.
Teď jsem našel na bazaru inzerát, kde nabízí štítky a páčky. Oboje tu někdo sháněl.130781119.jpg
https://stroje.bazos.cz/inzerat/1307811 ... zebrak.php
No,mně se tenhle doraz někde povaluje,ale co si vzpomínám,tak byl sice celý,ale nějaký překurvený.Když budeš chtít,tak napiš sz a já ho (snad)najdu..
Změřit bych Ti to mohl, ale až se dostanu k mašině, nemám ji doma v paneláku. Ale pokud Ti jde jen o vzálenost středu šroubu nonia, tak není nic jednoduššího, než si to na stroji změřit i bez pohyblivého dorazu. Střed šroubu nonia je proti středu dorazového kolíku umístěného na levé straně suportu, vedle stírátka.
Můžeš poslat foto toho odlitku a kolik by jsi za něj požadoval? Možná bych měl zájem. Mám právě ten naprasklý doraz od Britta a zatím jsem ještě nevyřešil jeho svařování.
salus píše: ↑27. 1. 2021, 8:05Změřit bych Ti to mohl, ale až se dostanu k mašině, nemám ji doma v paneláku. Ale pokud Ti jde jen o vzálenost středu šroubu nonia, tak není nic jednoduššího, než si to na stroji změřit i bez pohyblivého dorazu. Střed šroubu nonia je proti středu dorazového kolíku umístěného na levé straně suportu, vedle stírátka.
Až se k tomu dostanu, můžu nafotit víc detailů a poměřit potřebné.
Kolík dorazu.jpg
Děkuji za foto, ale zájem nemám, originál přece jen vypadá trochu odlišně.
OK pojedu tam zítra, tak si doraz vezmu domů a poměřím to.Terak40 píše: ↑27. 1. 2021, 3:57salus píše: ↑27. 1. 2021, 8:05Změřit bych Ti to mohl, ale až se dostanu k mašině, nemám ji doma v paneláku. Ale pokud Ti jde jen o vzálenost středu šroubu nonia, tak není nic jednoduššího, než si to na stroji změřit i bez pohyblivého dorazu. Střed šroubu nonia je proti středu dorazového kolíku umístěného na levé straně suportu, vedle stírátka.
Kolík dorazu.jpg
Skus ked tam pojdeside mi aj o rozmery toho klinu zo spodu a rozmery časti ktora sedi na lozi. ak by som to nevedel doma tak v praci mi to zmaknu nastrojari za chvilku len im musim dat vykres
![]()
Ďakujem peknesalus píše: ↑27. 1. 2021, 4:01OK pojedu tam zítra, tak si doraz vezmu domů a poměřím to.Terak40 píše: ↑27. 1. 2021, 3:57salus píše: ↑27. 1. 2021, 8:05
Změřit bych Ti to mohl, ale až se dostanu k mašině, nemám ji doma v paneláku. Ale pokud Ti jde jen o vzálenost středu šroubu nonia, tak není nic jednoduššího, než si to na stroji změřit i bez pohyblivého dorazu. Střed šroubu nonia je proti středu dorazového kolíku umístěného na levé straně suportu, vedle stírátka.
Kolík dorazu.jpg
Skus ked tam pojdeside mi aj o rozmery toho klinu zo spodu a rozmery časti ktora sedi na lozi. ak by som to nevedel doma tak v praci mi to zmaknu nastrojari za chvilku len im musim dat vykres
![]()