souhlas
zajímavý článek na tohle téma (i když by patřil spíš do hospůdky, dám tam odkaz taky, případná diskuse může pokračovat tam)
https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahra ... ranici_wag
souhlas
Demokracie je komplikovaná.
t256: pokial bude veľa takých ako ty, čo spoliehajú iba na vakcíny, tak skorej "vychcípají" takýto.
to jsou pěkné novotvary, něco podobného kdysi vypustil i havel "Posedlíci" - tak říkal havel lidem, kteří chtějí za každou cenu zašlapat do země všechno, co neodpovídá jejich vidění světa. Napsal, že "posedlost asi patřila k životu lidstva vždycky, ale nikdy neměla vlivem moderních technologií (od nukleárních až po informační) tak velké možnosti, jaké má dnes".robokop píše: ↑3. 2. 2021, 7:45
Spousta popiracu zde v diskuzi prokazatelne prisla k rozumu. Od popirabi presli. K realite a jiz memluvi z cesty. Doslo jim co je pravda a pod tihou dukazu a argumentu s jiz nemluvi z cesty. Bohuzel jsou tu taci a mnohe z nich jsem povazoval za velmi inteligentni lidi kteri i kdyz jim clovek doda dukazy nebo jim udeli ban aby meli cas si dane dukazy prostudovat stale odmitaji prijmout to co je podlozene dukazy a uchyluji se k milosrdnym evidentnim lzim a nekteri je i siri dal coz jsem deklaroval ze nebudu tolerovat a mimo jine je to jiz od zacatku v pravidlech fora. Tohle sireni lzi je v tento okamzik naprosto neprijatelne nebot zpusobuje zhorsovani stavu, prodlouzeni lockdownu a smrt. Jelikoz jim tohle nedochazi. Holt musi dostavat bany aby jim to casem nekdy mozna doslo ze tu jen vsem skodi.
sorry, nedá mě to: ....konkrétně ostrov Zanzibar v Tanzanii, kam v těchto dnech odlétají Češi hlavně z toho důvodu, že tam není nutné se prokazovat negativním testem na koronavirus.robokop píše: ↑3. 2. 2021, 10:15 Delat z toho tady dezinformacbi web to fakt ne.
To ze si lidi udelaji vlastni spravnej usudek evidentne neplati viz armada lidi protestujicich bez rousek atd... sila dezinformaci je znacna a znacne spolecensky nebezpecna. Kdo asi muze za ty tisice mrtvych? Kdyby lidi sedeli na prdeli doma tak se to sirit nema jak. Stacilo by 3 tydny. ...................
A ty se jim divíš, že tam vycestovaly? Já ani ne, když vidí, jak si vyrazila manželka nejlepšího béstinkóvida, tak proč by nejely i ony? Tím je ovšem vůbec neomlouvám, jen měřme všem stejně. Když si premiér neumí srovnat ani manželku, jak chce srovnat vládu a potažmo celou republiku.tumlik píše: ↑3. 2. 2021, 8:39 sorry, nedá mě to: ....konkrétně ostrov Zanzibar v Tanzanii, kam v těchto dnech odlétají Češi hlavně z toho důvodu, že tam není nutné se prokazovat negativním testem na koronavirus.https://www.super.cz/741922-havlova-si- ... .seznam.cz
máš na mysli tyhle lidi co mají doma sedět na prdeli https://www.super.cz/741998-hrisna-nela ... -tang.html
listopad maledivy, teď mexiko
dávám sem jen narychlo novinkovej bulvár co mají mazlíčci rádi abych nebyl obviněný z dezinformací![]()
Filipe, možná tě to překvapí, ale není tomu tak. Staráš se a zajišťuješ jeho život a provozuschopnost - ale zodpovědnost (myšleno právně), to je něco jiného a tu opravdu neneseš...