Zdravím,
ke své nové frézce sháním upínače SK-30 (ISO 30 - DIN2080).
Pokud vám něco doma přebývá a není to úplně orezlé, tak budu rád za nabídky.
Díky Jirka
Upínače SK-30 (ISO 30)
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
- ladis.biker
- Kontaktovat uživatele:
www.falcon-racing.cz
Mazak Integrex 100, SQT15M, HTC400, Brother TC225, TopSolid
To máš ještě starý provedení na ruční výměnu ,tyhle nové jsou stejný jen musíš mít o kousek delší šroub což není problém .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- ladis.biker
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bych ti mohl nabídnout upínač na ER32 kleštinu. Jen je mám bez matic, které lze bez problému dokoupit.
www.falcon-racing.cz
tohle mám na 4Ocítce...sem z toho na nervy....měnit tyče

Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR
Tak na ISO 40 existuje řešení, jak z BT udělat NT (ruční výměna)
viz:
https://www.aliexpress.com/item/6302273 ... 2e0ewuOfyY
viz:
https://www.aliexpress.com/item/6302273 ... 2e0ewuOfyY
No,tady se koukám zase vyrábějí problémy jak na běžícím pásu..Co takhle použít horní konec těla?(myslím tu náplň)
Já potřebuju dělat,tak tam mám prostě závitovou tyč, a na ní matku-takovou tu frézovanou,co má vespod podložku.Je to normalizovaný a sehnatelný,ale matka se dá samozřejmě udělat přímo podle stroje. Závitovka má tu výhodu,že je na ní závit v celý dýlce,jestli chápete. Tudíž je lhostejné,jestli tam nacpu BT ,ISO anebo dutou redukci třeba na menší Iso anebo morse.Prostě matku přestavím,jak potřebuju,Je to rychlý a stavovský.Závit na závitovce je většinou válený do mínusu,závit v upínačích nulový,takže se tyč dá normálně zašroubovat rukou.Kdyby chtěl někdo tunning,tak na konec závitovky může našroubovat obyč.matici a třeba jí zakolíkovat-nebo prasácky zavařit.Pro hnidopichy,kteří zase budou špekulovat nad velikostí šroubu-konec tý závitovky mám osazený na menší závit v malém kousku a zlepšený,aby závit držel. Vždycky mi to stačilo,ale samozřejmě není nic složitého vzít o dimenzi menší závitovku s příslušnou matkou a přendavat to.
Já potřebuju dělat,tak tam mám prostě závitovou tyč, a na ní matku-takovou tu frézovanou,co má vespod podložku.Je to normalizovaný a sehnatelný,ale matka se dá samozřejmě udělat přímo podle stroje. Závitovka má tu výhodu,že je na ní závit v celý dýlce,jestli chápete. Tudíž je lhostejné,jestli tam nacpu BT ,ISO anebo dutou redukci třeba na menší Iso anebo morse.Prostě matku přestavím,jak potřebuju,Je to rychlý a stavovský.Závit na závitovce je většinou válený do mínusu,závit v upínačích nulový,takže se tyč dá normálně zašroubovat rukou.Kdyby chtěl někdo tunning,tak na konec závitovky může našroubovat obyč.matici a třeba jí zakolíkovat-nebo prasácky zavařit.Pro hnidopichy,kteří zase budou špekulovat nad velikostí šroubu-konec tý závitovky mám osazený na menší závit v malém kousku a zlepšený,aby závit držel. Vždycky mi to stačilo,ale samozřejmě není nic složitého vzít o dimenzi menší závitovku s příslušnou matkou a přendavat to.
Souhlas, přejetí matkou o cca 25 mm trvá tak 5 vteřin.david.1 píše: ↑6. 7. 2021, 11:44 No,tady se koukám zase vyrábějí problémy jak na běžícím pásu..Co takhle použít horní konec těla?(myslím tu náplň)
Já potřebuju dělat,tak tam mám prostě závitovou tyč, a na ní matku-takovou tu frézovanou,co má vespod podložku.Je to normalizovaný a sehnatelný,ale matka se dá samozřejmě udělat přímo podle stroje.