Dal by sis takovou nádheru do obýváku pod akvárko? Já tedy rozhodně neDratenik píše: ↑1. 3. 2022, 12:04 toto je zajímavé výrobní řešení
https://www.koupelny-ptacek.cz/de-dietr ... -480-830mm

Dal by sis takovou nádheru do obýváku pod akvárko? Já tedy rozhodně neDratenik píše: ↑1. 3. 2022, 12:04 toto je zajímavé výrobní řešení
https://www.koupelny-ptacek.cz/de-dietr ... -480-830mm
Přidal jsem to do sekce inzerce, nabídky už jsem do SZ dostal, takže nevidím důvod reagovat - proto je to v inzerci, diskuzi jsem neměl nikdy v plánu (jinak bych se zeptal v sekci "Poraďte" nebo "Jak vyrobit?"). Kdyby to šlo, tak to hned na začátku "zamknu".
Jaký je rozměr akvária, s kterým se bude stojan dodávat? Nikde jsem to nenapsal, takže těch 300 kg sis vymyslel?atlan píše: ↑2. 3. 2022, 7:14 Jj najlepsie su rady cez SZ. To kazdemu dalsiemu pomoze.... Skoda ze. Ti to niekto nezosmolil polda tvojho navrhu a spadlo ti to na nohu, obavam sa vsak ze by nato doplatil niemto iny.
Ale najlepsie je to ze objem vody v akvariu prevysuje nosnost stojanu ale to ti nevadi vsak.
Hold pod min 300kg akvarko stojan o nosnosti 210kg bude top.
Nechapem ako si si vobec dovolil uvazovat ine zatazenie ako staticke od vlastnej vahy akva, a koeficient bezpecnosti vacsi ako 1 je tiez trufalost. Samozrejmostou je v akva strk s hustotou 1,1kg/dm3 - plavat nebude a nepretazis stojanatlan píše: ↑2. 3. 2022, 7:14 Jj najlepsie su rady cez SZ. To kazdemu dalsiemu pomoze.... Skoda ze. Ti to niekto nezosmolil polda tvojho navrhu a spadlo ti to na nohu, obavam sa vsak ze by nato doplatil niemto iny.
Ale najlepsie je to ze objem vody v akvariu prevysuje nosnost stojanu ale to ti nevadi vsak.
no asi takto :invi píše: ↑2. 3. 2022, 8:07Jaký je rozměr akvária, s kterým se bude stojan dodávat? Nikde jsem to nenapsal, takže těch 300 kg sis vymyslel?atlan píše: ↑2. 3. 2022, 7:14 Jj najlepsie su rady cez SZ. To kazdemu dalsiemu pomoze.... Skoda ze. Ti to niekto nezosmolil polda tvojho navrhu a spadlo ti to na nohu, obavam sa vsak ze by nato doplatil niemto iny.
Odepisovat nemusíš, protože reagovat už stejně nebudu.
typicky kupované akvárko s pôdorysom 100x40 má konštrukčnú výšku 50cm , nájdu sa aj 60cm obľúbené diskusármi a skaláristami ale tie vyzerajú podľa mňa hnusne.