tak já předělal utahovací kolečko, nějaký dobrák upravil dřík šroubu kladivem, šmajdal o půl milimetru, naštěstí šroubu se nic s geometriií nestalo. Už vím proč to bylo jen na pružinu
Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
Ahoj
tak já předělal utahovací kolečko, nějaký dobrák upravil dřík šroubu kladivem, šmajdal o půl milimetru, naštěstí šroubu se nic s geometriií nestalo. Už vím proč to bylo jen na pružinu
Takže stáhnout, udělat vložku, nalisovat a upravit. No a nová podložka je jasná 
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
- Zdenek Valter
Já jsem konečně dokončil opravu krytu elektroniky svého CQ.
V lednu jsem si vylil serdce zde: viewtopic.php?t=28960&start=720
Zde fotka Dle rady vás kamarádů jsem srovnal pahýly do roviny No a pak narazil trubičky: Přidělat elektroniku Vyzkoušet opravu Přidělat kabely No a nakonec namontovat na mašinku.
V lednu jsem si vylil serdce zde: viewtopic.php?t=28960&start=720
Zde fotka Dle rady vás kamarádů jsem srovnal pahýly do roviny No a pak narazil trubičky: Přidělat elektroniku Vyzkoušet opravu Přidělat kabely No a nakonec namontovat na mašinku.
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
jo, je to hezký, asi bych ale vzal silnostěnnou trubku, do ní vyfrézoval ty zuby na matici a místo navaření goly do ní vyvrtal z boku díru na nějakou kulatinu pro povolení matice - nemyslím, že se to bude často používat 
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak ja tam mam par dobitejch orisku takze to byla snadna volba, nebylo ho skoda a silnostenou trubku jsem nemel takze to slo z plnyho
ale mas pravdu mit silnostennou tak to tak udelam
ale mas pravdu mit silnostennou tak to tak udelam
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Ja už som sa stým vyrovnal. Večšinou ja vyrábam špeciálné klúče potrebné k práci. Len sa snimi tolko nehrajem ako dávnejšie. aby splnili účel. ajtak ich do ruky potom pár rokov nik nevezme.
ale vždy vyrazím na výrobky načo sa používali aby po pár rokoch bolo jasné.
ale vždy vyrazím na výrobky načo sa používali aby po pár rokoch bolo jasné.