Nebo tam dej měkčenou měděnou a tu tam v pohodě prohneš a naohejbáš dle potřeby.
Reko,píše se to tady furt dokola,kdybys nebyl línej a hledal. Když budeš vědět přesnou míru, slepí ho na míru,když ne, pošlou ti pás a lepidlo s návodem a uděláš si to doma-nebo tady po Čechách jezdíval jejich technik,který třeba vařil řemeny na místě těm chudším,co nemají svoji svářečku..
ahoj jsem novým majitelem sm 16 potřebuji vyměnit olej a filtr prosimtě jak se k filtru dostanu a kde ho najdu??mstreicher píše: ↑3. 1. 2022, 12:33 chlapi, menil ste nekdo olejovy filtr? Jaky je postup prosim?
Premyslim, jestli se da vubec dostat k nadrzi bez toho, aby se musela vyndat prevodovka.
Do dokumentace jsem se samozrejme dival a tam to neni.
Zda se, ze nekdo provadel "udrzbu" tak, ze prepad oleje nahradil gumovou hadici s kusem molitanu. Tak to chci udelat poradne. Jakym klicem by slo povolit vicko na filtru?
Prikladam foto, jako to vypada. Otvor zrovna tak na nejakou XS ruku.
20220110_085157.jpg
Predem dik za rady
Zdar, zavisi to od typu. Ja mam starsi verzi a tam je filtr vzadu za prevodovkou. Je to hezky videt i v dokumentaci. Dokumentaci mas? U Acka je to myslim jinak a tam nemuzu slouzit. Ale kluci to tady uz nekolikrat davali dokupy (napr. Charon a jeho legendarni modra 16kape-fi píše: ↑19. 4. 2022, 10:59ahoj jsem novým majitelem sm 16 potřebuji vyměnit olej a filtr prosimtě jak se k filtru dostanu a kde ho najdu??mstreicher píše: ↑3. 1. 2022, 12:33 chlapi, menil ste nekdo olejovy filtr? Jaky je postup prosim?
Premyslim, jestli se da vubec dostat k nadrzi bez toho, aby se musela vyndat prevodovka.
Do dokumentace jsem se samozrejme dival a tam to neni.
Zda se, ze nekdo provadel "udrzbu" tak, ze prepad oleje nahradil gumovou hadici s kusem molitanu. Tak to chci udelat poradne. Jakym klicem by slo povolit vicko na filtru?
Prikladam foto, jako to vypada. Otvor zrovna tak na nejakou XS ruku.
20220110_085157.jpg
Predem dik za rady
Ahoj, prosím tě jaký je průměr a počet zubů u těch tří (patrně stejných) ozubených kol vlevo nahoře?