prochaska píše: ↑26. 9. 2022, 5:56
Opět stejná odpověď. Redundance je fajn, ale mně osobně by ten pocit kazilo, kdybych to záložní lano koupil od týpka který před tím vykradl prodejnu sportovních potřeb.
Když začal Covid, tak se toho lidi fakt báli. Chodila děsivá videa z Číny, jak lidi padají jako mouchy a umírají ve velkém.
Takže tehdy jsme to opravdu brali vážně a báli jsme se.
Všichni si moc přáli, aby se rychle vyvinulo nějaké očkování.
Tehdy nějací Arabové vyhlásili, že raději zemřou, než by se nechali očkovat nějakou vakcínou, pokud by ji vyvinuli Židé.
Říkal jsem si tehdy, jací to jsou magoři. Jak jim jejich víra zatemnila mozek.
Já nejsem Arab.
Takže když mi půjde o život, tak klidně použiju lano i od týpka, co ho někde ukradl.
Jo - a mimochodem ty plynovky a jaderky se navzájem nevylučují.
Němci jsou zelení. A současné zelené technologie prostě potřebují jako záskok rychlé zdroje.
Takže plyn chtějí a trubky si natáhli ne proto, že by je k tomu někdo přemlouval, aby tím zvýšil jejich závislost. Natáhli si je proto, protože je to ta nejlevnější a nejefektivnější varianta, jak dosáhnout toho, čeho dosáhnout chtějí.
A při vší úctě - my taky nekecáme tam těm za vodou, jestli si mají nebo nemají natáhnout nějakou trubku třeba do Mexika. Nebo postavit nějakou zeď.
Tak ať nám laskavě ani oni nekecají do toho, co si kde chceme natáhnout my tady v Evropě.
Cui bono.