Já zapomněl, Slovač byla s Hitlerem a potom ji chtěl Husák připojit k Rusku.

Moderátor: sysel
Já zapomněl, Slovač byla s Hitlerem a potom ji chtěl Husák připojit k Rusku.
Nebo by vás nechal za odměnu Maďarsku a byli by jste zase HU (Horné Uhre).jergus.balaz píše: ↑26. 9. 2022, 8:20No vidíš, vždy sme sa vedeli pricucnúť na tú víťaznú stranu. Nebyť toho hnusneho národného povstania, tak dnes vládneme EU po boku DE![]()
Mart76 píše: ↑26. 9. 2022, 8:00 Někdo asi před deseti lety napsal o Rusku následující:
„Rusové mají staletí pocit, že jsou vládci světa, a kdykoli posilují a bohatnou, posilují se i jejich velmocenské choutky. Od cara Petra Velikého se v hlavách většiny Rusů nic nezměnilo – Rusko je třetí Řím. Kupovat ruskou ropu a plyn znamená také financovat si nebezpečného nepřítele,“
Kdopak to asi napsal?
Ale Rus ti svůj systém nevnucuje.testone píše: ↑26. 9. 2022, 10:17 QNX: já bych od rusa ten plyn klidně i kupoval
jen kdyby mi k tomu lacinému plynu jako prémii nevnucoval svůj systém
už jsme ho tu 40 let měli
k prosperitě to moc nevedlo
jsou na světě i bohatší kraje příjemnější k žití a jen lacinejma surovinama to není
přiznej si, že v tom ruským systému by ani tahle diskuse nebyla možná
a nejen proto, že běží na na PC (personal computer)
Nebo ano???
děkuju, nechci
kromě slova "užiteční", to je naprosto přesný.testone píše: ↑26. 9. 2022, 9:50 já furt nějak nemůžu pochopit logiku rusofilů
kdybych už i přijmul premisu, že rus a amík je z hlediska chuti po vládnutí světu jeden za 18 a druhý za 20-2, tak proč bych hergot měl lézt do té chudší prdele?
ten systém co zavedl bolševik je prostě neschopnej tvořit bohatství
individuální svoboda, ten motor pokroku tam nebyla nikdy, ani za cara, tam je prostě jiný svět, jiná filozofie, která k bohatství prostě nevede
ten systém neumí nic atraktivního "pro lidi" vyrobit počínaje autama a konče kolou, džínama a muzikou
umí vyvážet suroviny
technologie ne
jedinec v něm neznamená nic "nět čelověka, nět problema"
už ani ty ruský zbraně zjevně nejsou, co bejvaly
není na světě jediná země která by zbohatla pod ruským vlivem
na druhé straně
naprostá většina technického pokroku je ze Západu - Amerika, Británie, Německo
i ten počítač co na něm rusofilové plivou po nenáviděné Americe je americkej
telefon taky
Proč půlka světa co chce jít za lepším chce do Ameriky a ne do Ruska?
Proč i ti ruští zbohatlíci si chtějí užívat luxusu Západu?
Proč i ti průbojnější Rusové zdrhají na Západ?
Proč USA staví na hranicích plot, aby omezila přistěhovalectví a SSSR satelity stavěly ploty, aby jim lidi nezdrhali pryč?
....
a přesto je tu pořád druh lidí, co ten ruskej systém obdivujou a prosazujou
užiteční idioti
nechápu