Přidám pár fotek před a po renovaci.
zavity by měly byt v pohodě.. motorak jsem tam chtěl taky dávat, ale nechtěl jsem aby od něho bylo zajebane cele sklíčko, chtěl bych tam placnout něco transparentního, co ale nenarusi olej..
Historicky byly na všech mašinách pod těma PMMA "sklama" normálně těsnicí papíry - takže žádná věda - vystřihnout z papíru a rozumně dotáhnout. Nebo se to dá normálně máznout silikonem a lehce dotáhnout. Jediný (zásadní) rozdíl je v tom, že s tím papírem to až to budeš potřebovat vyčistit (umejt) je rozebrat bezproblémový, kdežto s tím silikonem je to na kladivodakes01 píše: ↑16. 4. 2023, 10:50 Zdravím, před pár měsíci jsem zakoupil vrtačku V20 a pustil se do její repase. Vrtačka byla kompletně rozebrána, vše vyčištěno, nové ložiska, bloky opískovány, nová elektro výzbroj, nástřik dvojsložkový polyuretan a prášková barva. Chtěl bych moc poděkovat místnímu členovi s Nickem "Krokus" kterého jsem oslovil při rozebírání stroje a na dálku mi velmi ochotně radil, jak stroj správně rozebrat bez zničení. Nyní řeším poslední problém a to olejoznak. Bohužel tam nemám ten šroubovací, ale uchycený na 3 šroubky a ten je nesehnatelný. Nechal jsem si vypálit na laseru pěkně sklíčko z plexi, a teď řeším čím ho tam nalepit, aby to drželo a zároveň odolalo oleji. Má někdo zkušenost s podobným problémem.
Přidám pár fotek před a po renovaci.