Tady je mechanizmus vypínání po najetí na doraz.
A obě "spojovací" kola pro posuv (to vnější není originální, originál mělo náboj se zajištěním, misto nábeje někdo dal kroužek vyrobený z matice a upravené kolo z S28

A která je to prosím páka? Ja myslel že je zespoda suportu kde jsou 3 šrouby které do drží a je tam šroub který se dá vyšroubovat a je tam na něm pružinka. Toro vypadá že je to umístěno někde zepředu za ovládací pákousyzko píše: ↑13. 6. 2023, 1:19 Čerpadélko pracuje jen při zapnutí otáčení posuvové hřídele.
Je tam zajišťovací červík!
20210305_191542.jpg
Jestli si dobře pamatuji, tak pak šlo čerpadýlko vytáhnout za delší šroub.
Je to jen váleček s postraními otvory jako hrubý filtr a kaleným a broušeným pístkem, který jde rozebrat a vyčistit. Vevnitř je pružinka s kuličkou. Každopádně přitom propláchnout suport a vyfoukat sací a výtlačný kanálek v suportu. Nátokový otvor v suportu totiž bohužel nemá filtr.
Je to ten váleček na fotografiích uprostřed.
a) pohled na stranu s pístkem:
20210311_183708.jpg
b) pohled na stranu s vnitřím závitem pro šroub:
20210311_183703.jpg
c) pohled z boku na sací otvory a těsnící gumový kroužek:
20210311_183658.jpg
To já vím kde se zapíná posuvová hřídel. Mě zajímalo umístění toho čerpadla olejového v suportu. Máš to tam vyfocené s nejakou pákou a podle mě to vypadá že to čerpadlo je umístěné někde za nějakou ovládací pákou ale nevím kterou. Celou dobu jsem si myslel že to čerpadlo je zespoda suportové skříně. Vedle vypouštějícího šroubu na olej.
Zdravim panove. Konecne jsem se dokopal k tomu vlezt do garaze a vymenit olej. Ted je tam spravna viskozita ale - bohuzel, to piskne stejne.Jan Pravda píše: ↑29. 4. 2023, 10:37 Berči - jo tak to jsme na tom stejne. Chrochtal jsem blahem kdyz jsem z nej vypustil tu starou vazelinu, jak ten novej olej je vyrazne ridsi a jak to krasne poteceA ted pujde zase ven ...
Zbýňa - no nedokazal jsem zatim izolovat odkud to jde. Na remen mi to nesedi, jde to vylozene ze shora a je divny ze to piskne tak na posledni 2-4 otacky vretena pred zastavenim. Jak budu neco delat tak to nahraju pro predstavu...