mrzi ma ze to takto dopadlo, vediet to, tak ten odkaz sem ani nedam. to co som si objednal ja mi este nedoslo, posta u sikmacov ma zase problem...mesiac to niekde drzia a potom to nakoniec dorazi za 3 dni...toto sa mi stalo uz 2x zo styroch objednavok...prochaska píše:Zase mě nadlouho přešla chuť na levné čínské věci...
Jenže to se předem vědět nedá - jak je vidět, něco je od nich zase okmotorovy píše:mrzi ma ze to takto dopadlo, vediet to, tak ten odkaz sem ani nedam. to co som si objednal ja mi este nedoslo, posta u sikmacov ma zase problem...mesiac to niekde drzia a potom to nakoniec dorazi za 3 dni...toto sa mi stalo uz 2x zo styroch objednavok...prochaska píše:Zase mě nadlouho přešla chuť na levné čínské věci...
Zajímala by mě házivost na nástroji u tohoto upínače - už jsi to měřil?motorovy píše:kupoval som od neho ER32 kliestinovy upinac pre MK3, vizualne perfetny stav(nemam zatial cim zmerat ci nehadze), stalo ma to cca 22 € aj s postou cez ebay, teraz som objednal nejake HSS frezy na odskusanie, priamo z eshopu:
http://www.ctctools.biz/servlet/the-126 ... ALL/Detail