Nevíš prosím co by to konkrétně mohlo být za firmu? Chtěl bych jim poslat poptávku.Sajmon píše: ↑13. 8. 2024, 7:46Česká Lípa, kdysi se tu vyrábělo 98% celosvětové produkce.prochaska píše: ↑12. 8. 2024, 3:40 Tak jsem si koupil PUR trubičku průměr 3 mm. Méně obvyklý průměr, marně jsem ji několik hodin sháněl po celém světě, nikde nebyla skladem, dodání do čtrnácti dnů a tak, jenže já ji chtěl co nejdřív. Nakonec jsem si ji nechal poslat z Anglie. Trubička dorazila a ejhle co bylo na štítku![]()
prochaska píše: ↑27. 8. 2024, 11:51 To mě nenapadloKolem hadice od vysavače mám postavené zařízení na zkoušení dýchacích přístrojů a EN požaduje zkoušení vzduchem o teplotě dechu. Je to sice blbost, protože je to ve vodě a vzduch se na dalších deseti centimetrech zase ochladí na teplotu vody, ale norma to vyžaduje a certifikační autorita kontroluje, tak to ještě kontinuálně měřím platinovým teploměrem a výsledky protokoluju
![]()
Vono to jde i polosuchým ,víš jak si ho správně zahřát
nestačí na malém podélném posuvu odskočit? ideálně podle hodinek..
U rozumných soustruhů mívá redukční převodovka počet zubů dělitelný třemi (a čtyřmi), takže mě napadá dát páku redukce do mezipolohy, otočit univerzálou o třetinu otáčky (což se na třípaknovce dobře pozná) a zase zařadit. Jestli nemysleli tohle?