Co jste dneska bastlili?
Stůl byl na magnetce, vyvařoval jsem ho, a zbytek je scotchbrite. Na fotce je to vždycky hezčí.
Zase tal moc jsem se s tím nepáral, to bych nedal dohromady nikdy. Základ byl vyčistit to od bordelu, aby se to dalo neničilo. Vyřešily se nejaký vůle, a jako bonus je barva.

H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Od zatopení se nic neorosí, to se děje když se oteplí venku, otevřou se vrata, a pustí se dovnitř ten vlhkej vzduch, tak se ta vlhkost na studeným vysráží. Od kamen jde teplo a sucho.
Roztápím to takhle v zimě ze 2 na 25 pokaždý

H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
jde o relativni vlhkost(teplota/nasyceni vodou) a rosnej bod. pokud se splni podminky, je oroseno
jedina jistota je poradne topit(+ vetrat), aby byly vsechny povrchy teplotne podobny. klasickej pripad je obcasny topeni, pro usetreni, primotopem v byte. zustanou studeny rohy = tam je pak idealni rosnej bod a vlhkost z okolniho vzduchu se usadi jenom tam = plisen. takze je lepsi(nutny) mit porod skoro_teplo nebo hejbat vzduchem. jak, rikam, pripad od pripadu je to trochu jinak.
pak bezej hlasky o baraku co "nedejcha" atd.
.
tk.

pak bezej hlasky o baraku co "nedejcha" atd.

tk.
Naposledy upravil(a) tomik.tk dne 23. 1. 2025, 1:59, celkem upraveno 1 x.
No ale keď sa pozriem na tie vaše stroje vždy sa mi zdajú byť krajšie. Ale už mi to netrhá žili. A aj vôle majú tu na fóre vždy menšie. a hlavne vretená. neviem či sa mám tomu smiaťDwPetr píše: ↑23. 1. 2025, 1:10 Stůl byl na magnetce, vyvařoval jsem ho, a zbytek je scotchbrite. Na fotce je to vždycky hezčí.Zase tal moc jsem se s tím nepáral, to bych nedal dohromady nikdy. Základ byl vyčistit to od bordelu, aby se to dalo neničilo. Vyřešily se nejaký vůle, a jako bonus je barva.

moja skúsenosť s vlhkosťou.
Ja už všetky stroje hádžem pomalí do vykurovanej miestnosti. Ide presne o ten rosný bod. a zarosí sa to aj vnútri, ale len vtedy ak donesiem z vonka studené -1 °C do miestnosti 20 °C. A to sa rosa vytvorí pri rosnom bode okolo 6-7 stupňov / závisí od tlaku a vlhkosti/. ale v miestnosti sa to hneď´ oa prehreje a odparí. to isté ako pivo v lete
ale aj to pomalé zohrievanie je pravda.
stroje vonku a hlavne pod plachtou / mám ich vonku zopár/ sa cez noc ochladia a cez deň sa začne otepľovať a presne ak sa tam niekde objaví 6-7 stupňov je rosa na stroji. veľké masy železa vedia pekne držať teplotu takže niekedy sú dosť orosené. ja ich nezakrývam komplet aby ich troška prefukovalo. To isté aj v kontajneri ale tam nemám zakryté a vidím to na vlastné oči.
muzu pozadat jeste o celofotku toho "zvedatka" ? posledne tam byl traktor, ted uz je tam kus jesterky, nebo ceho ?
diky.
t.
diky.
t.
- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele:
Dříve

Problém byl v elitech C1 a C2, ty byly bez kapacity. A pak byl sesmažen rezistor R4 v kolektoru tranzistoru T3 MP26A, který tam vlastně není, protože tam dal někdo MP16A, a to vše v sekci Y3..
Nyní

Problém byl v elitech C1 a C2, ty byly bez kapacity. A pak byl sesmažen rezistor R4 v kolektoru tranzistoru T3 MP26A, který tam vlastně není, protože tam dal někdo MP16A, a to vše v sekci Y3..
To je (takto pěkně) namotaná špona?
Dobrá práce!
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele:
Ano někdy to udělá pěknou šponou 

https://www.gladiatools.cz
OPRAVY HYDRAULICKÝCH ČERPADEL A HYDROMOTORŮ
OPRAVY HYDRAULICKÝCH ČERPADEL A HYDROMOTORŮ
Jsem to právě překopal z DINu na BNC aby tam šly moderní sondy. Já mám primárně 7603, (4x100Mhz) to je celkové
strojek úplně jinde, ale právě v něm se potřebuju podívat na 4 děje a na to jsem potřeboval nějaký jednoduchý laciný kukátko. Je to taková hračka, ale dá se s tím pracovat.
- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele: