Seš DÉMON !! Jen ještě naznač jak budeš chytat krokáčpotraviny píše:Tak jsem se pustil do šroubu. Až bude matice, šroub dodělám. Ve finále ten náboj pak sfrézuji.
Matice šroubu posuvu
- Zdenek Valter
- jova
- Kontaktovat uživatele:
Já děličku vyřešil takto: http://jova1.cz/dilna/delicka_soustruh/delicka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jasně, není to profi jako v odkazu, ale mě to stačí.
Naposledy upravil(a) jova dne 13. 1. 2016, 7:43, celkem upraveno 2 x.
Krokáč? Ten chci napojit tak, že prodloužím záv.šroub cca 60mm a spojka s krokáčem bude až za tím plec.krytem, což mi zůstane i klasická klička. Navíc motor bude mimo, nebude překážet a ani kabely. Nemluvím o chl.emulzi, která bude všude stříkat.Zdenek Valter píše:Seš DÉMON !! Jen ještě naznač jak budeš chytat krokáčpotraviny píše:Tak jsem se pustil do šroubu. Až bude matice, šroub dodělám. Ve finále ten náboj pak sfrézuji.
Důležité je, že jsis poradil, ale dobrý. Já nechtěl při použití děličky kuchta převod.kola.jova píše:Já děličku vyřešil takto: http://www.volny.cz/jova1/dilna/delicka ... elicka.htm
Děkujiaudina píše:Pekna stranka to je tvoja?
- Zdenek Valter
A ten držáček na krokáč - či jen samotné spojky?potraviny píše:Tak a nový šroub hotov.Krásně sedí s maticí, jsem spokojen.
- Zdenek Valter
Kilovolt píše:Potravino-kdes splašil tu matici?KV
Já teda myslím, že ji udělal alespoň o tom píše výše
No, musel jsem ji udělat na soustruhu z bronz.kulatiny 35mm. Vrtal a řezal závit taky na soustuhu, sice závit závitníkem, ale na soustruhu. Závitník M10/1L mám totiž krátký a tak ručně hrozila nesouost.
- Kilovolt
- Sponzor fora
Nj-sem asi přehlíd
-sem se blbě vyjádřil spíš by mě zajímal nějakej nástroj,kterým to vykutil(ono totiž sehnat trapézovej závitník průměr 12mm s levým stoupáním je celkem nemožný)-mám totiž obdobnej problém-matka zatím drží,je jen otázka,jak dlouho.Jinak potravino -seš fakt ďábel
Ps:mozek mi dneskaj nějak odmítá fungovat tak se předem omlouvám za hloupý otázky
pps:teďkaj sem se dočet,že máš metrickej-já mám trapéz
Ps:mozek mi dneskaj nějak odmítá fungovat tak se předem omlouvám za hloupý otázky
pps:teďkaj sem se dočet,že máš metrickej-já mám trapéz
Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub