Však to jsou tvoje "děti" .
Stará dobrá klasika
-
Tak už konečně vím,kde se ten přípravek co je na fotce a co mám doma,kde se používal a už v tak raných letech

- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Dotáhnul jsem dílenskou brusku na vrtáky Meteor ME-14, prakticky jsem to jen vyčistil a promazal, stálo to někde roky v kůlně, až na oťukaný lak je v zachovalém stavu, jsou k tomu oba hlavní držáky i levý odlehčovací, chybí mně akorát manžety na orovnávač (ty někde z něčeho upravím nebo vytisknu), je to ten poslední model, kde je orovnávač integrovaný už do pravého krytu. Má to šikovnou ruční brzdu na levé straně, ještě musím vymyslet, kde to bude bydlet
V manuálu tvrdí, že přebroušení vrtáku je 30-40sec, je to klasická kývačka doplněná o tu levou stranu kde se odlehčí špička, jako pár jsem jich zkoušel a docela to odsejpalo

V manuálu tvrdí, že přebroušení vrtáku je 30-40sec, je to klasická kývačka doplněná o tu levou stranu kde se odlehčí špička, jako pár jsem jich zkoušel a docela to odsejpalo

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Mě by zajímalo kde se na takový kaufy chodí... Na bazoši asi ne. No moc pěkná - líbila by se mě.
tumlik píše: ↑28. 7. 2025, 4:51 Dotáhnul jsem dílenskou brusku na vrtáky Meteor ME-14, prakticky jsem to jen vyčistil a promazal, stálo to někde roky v kůlně, až na oťukaný lak je v zachovalém stavu, jsou k tomu oba hlavní držáky i levý odlehčovací, chybí mně akorát manžety na orovnávač (ty někde z něčeho upravím nebo vytisknu), je to ten poslední model, kde je orovnávač integrovaný už do pravého krytu. Má to šikovnou ruční brzdu na levé straně, ještě musím vymyslet, kde to bude bydlet![]()
V manuálu tvrdí, že přebroušení vrtáku je 30-40sec, je to klasická kývačka doplněná o tu levou stranu kde se odlehčí špička, jako pár jsem jich zkoušel a docela to odsejpaloIMG_20250728_163301.jpgIMG_20250728_163256.jpg
No v obývákutumlik píše: ↑28. 7. 2025, 4:51 Dotáhnul jsem dílenskou brusku na vrtáky Meteor ME-14, prakticky jsem to jen vyčistil a promazal, stálo to někde roky v kůlně, až na oťukaný lak je v zachovalém stavu, jsou k tomu oba hlavní držáky i levý odlehčovací, chybí mně akorát manžety na orovnávač (ty někde z něčeho upravím nebo vytisknu), je to ten poslední model, kde je orovnávač integrovaný už do pravého krytu. Má to šikovnou ruční brzdu na levé straně, ještě musím vymyslet, kde to bude bydlet![]()
IMG_20250728_163301.jpgIMG_20250728_163256.jpg

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Super. Moc pěkný.
Pozeptam se ti po těch honovacich hlavách.