Poháněčka nástrojů

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Aris

2. 5. 2025, 2:03

Vidím, že je tahle situace pro tebe nepřehledná, tak jen stručně.
Jdi do prdele :arrow:
martasg1
Sponzor fora

2. 5. 2025, 2:11

Aris píše: 2. 5. 2025, 2:03 Vidím, že je tahle situace pro tebe nepřehledná, tak jen stručně.
Jdi do prdele :arrow:
Až se příště budeš ptát zase na něco čemu nerozumíš tak ti mile rád opět pomohu :wink: není zač :)

Jen se tu kluci vyskládejte pěkně pod sebe... ať víme... jména hloupých na všech sloupích :twisted:

nějak se nám to tu zvrhlo v anarchii :lol: a to je jen forum, teď si představte... :lol:

Je pod mojí úroveň posílat vás na oplátku sprostě někam nebo používat jakékoliv jiné vulgarizmy, takže se musíte sami podívat do zrcadla a říci si co jste do očí. A tím bych to i z mojí strany uzavřel a na další příspěvky již nebudu zde reagovat. Hezký pátek přeji.
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
lubos
Sponzor fora

2. 5. 2025, 8:52

Nemáš od Eppingeru i něco jiného ? Trochu o té pohaněčce uvažuju, jen sem zatím nevymyslel na co by mi byla ale fakt je že ta cena je moc hezká
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
LukasGunther
Kontaktovat uživatele:

3. 5. 2025, 5:45

lubos píše: 2. 5. 2025, 8:52 Nemáš od Eppingeru i něco jiného ? Trochu o té pohaněčce uvažuju, jen sem zatím nevymyslel na co by mi byla ale fakt je že ta cena je moc hezká
Bude ti to jen ležet v regale :mrgreen:

Stím to jsem pracoval udělala se jedná práce a pak na to nikdo nesáhl..

Ale zas ta cena je fakt dobrá.
Přílohy
19062256-01.jpg
https://www.gladiatools.cz

OPRAVY HYDRAULICKÝCH ČERPADEL A HYDROMOTORŮ
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

3. 5. 2025, 6:12

Nechapu ze tohle mate za potrebi. Par dnu tu nejsem a tohle vznikne. Nevule k slusnosti na obou stranach..
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
lubos
Sponzor fora

3. 5. 2025, 6:57

LukasGunther píše: 3. 5. 2025, 5:45
lubos píše: 2. 5. 2025, 8:52 Nemáš od Eppingeru i něco jiného ? Trochu o té pohaněčce uvažuju, jen sem zatím nevymyslel na co by mi byla ale fakt je že ta cena je moc hezká
Bude ti to jen ležet v regale :mrgreen:

Stím to jsem pracoval udělala se jedná práce a pak na to nikdo nesáhl..

Ale zas ta cena je fakt dobrá.
Já pohanecky od Eppingeru mám jak úhlové tak přímé , tohle by se mohlo někdy hodit 😄
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
Odpovědět

Zpět na „Prodej“