Jdi do prdele
Poháněčka nástrojů
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Až se příště budeš ptát zase na něco čemu nerozumíš tak ti mile rád opět pomohu
Jen se tu kluci vyskládejte pěkně pod sebe... ať víme... jména hloupých na všech sloupích
nějak se nám to tu zvrhlo v anarchii
Je pod mojí úroveň posílat vás na oplátku sprostě někam nebo používat jakékoliv jiné vulgarizmy, takže se musíte sami podívat do zrcadla a říci si co jste do očí. A tím bych to i z mojí strany uzavřel a na další příspěvky již nebudu zde reagovat. Hezký pátek přeji.
CNC obrábění
entita Weyland-Yutani Corp BBW
Nemáš od Eppingeru i něco jiného ? Trochu o té pohaněčce uvažuju, jen sem zatím nevymyslel na co by mi byla ale fakt je že ta cena je moc hezká
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele:
Bude ti to jen ležet v regale
Stím to jsem pracoval udělala se jedná práce a pak na to nikdo nesáhl..
Ale zas ta cena je fakt dobrá.
https://www.gladiatools.cz
OPRAVY HYDRAULICKÝCH ČERPADEL A HYDROMOTORŮ
OPRAVY HYDRAULICKÝCH ČERPADEL A HYDROMOTORŮ
Já pohanecky od Eppingeru mám jak úhlové tak přímé , tohle by se mohlo někdy hoditLukasGunther píše: ↑3. 5. 2025, 5:45Bude ti to jen ležet v regale![]()
Stím to jsem pracoval udělala se jedná práce a pak na to nikdo nesáhl..
Ale zas ta cena je fakt dobrá.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
IQ156