Asi tři se mi nepodařilo rozběhat, ostatní ok, vědci se k nim teda nechovali moc slušně, ale byly fajn. Mám je poházené všude po dílně, abych nemusel běhat pro jednu, no postupně umíraly věkem, ale sloužily mě víc jak deset let a to už byly asi tak staré
  Asi tři se mi nepodařilo rozběhat, ostatní ok, vědci se k nim teda nechovali moc slušně, ale byly fajn. Mám je poházené všude po dílně, abych nemusel běhat pro jednu, no postupně umíraly věkem, ale sloužily mě víc jak deset let a to už byly asi tak staré  . Nejvíc mě na nich dost štvalo že se nevypínaly automaticky, ale model byl fakt historický. Ale nikdy s nima nebyl problém s přesností. Pak jsem je nahradil novejma Mahrama a to je level výše, ale porovnávám stará mitu, preferuju dvoustovky, zase je mám poházené po dílně u všech strojů. Insize nezavrhuju, mám od nich digi mikrometry, jen mi přijde že dost žerou batery, v mahrovi vydrží článek nevím jak dlouho, ale ještě jsem snad neměnil a mám je asi pět let...
 . Nejvíc mě na nich dost štvalo že se nevypínaly automaticky, ale model byl fakt historický. Ale nikdy s nima nebyl problém s přesností. Pak jsem je nahradil novejma Mahrama a to je level výše, ale porovnávám stará mitu, preferuju dvoustovky, zase je mám poházené po dílně u všech strojů. Insize nezavrhuju, mám od nich digi mikrometry, jen mi přijde že dost žerou batery, v mahrovi vydrží článek nevím jak dlouho, ale ještě jsem snad neměnil a mám je asi pět let...Já bych neměnil, podle mě se vyplatí

, takže dám vědět třeba za měsíc
 , takže dám vědět třeba za měsíc