Ano mám díky kamarádovi připravenou bambu, ale napřed chci spotřebovat zásoby 2,8mm filamentu, proto proháním ultíka
Je to podstavec pro 2kg lahev argonu aby rozumně stála
Silikagel stačí vysušit v troubě, nemusíš ho měnit. Suchej by měl být modrej, vlhkej růžovej, jestli si to dobře pamatuju.ovi-ivo píše: ↑3. 1. 2026, 8:58 No právě kvůli vlhkosti mám každý načnutý filament uzavřený v dóze na potraviny se silikagelem (namichany obyčejný se signalizačním) v takovým vytisklým kontejneru s meřakem vlhkosti kulatým z ali. Od Té doby mám klid vše v dóze ukazuje 10%vlhkost - to je prý minimum co je to schopný ukázat. Jak měřák ukaze 20% tak měním silikagel.
Ale 5kg nikam nenacpu tak je venku.
No ono třeba švagr má v baráku rekuperaci a stěžuje si že má v baráku pod 30% vlhkosti...
Ted susim v mikrovlnce, je to brutalne rychle oproti "bezne" troube.
.. to je moc pěkný, stále řeším závěsy hraček v trezorovce a tohle dává opravdu nekonečně možností. Budeš to trápit testovacíma činkama ? Spoje dáš lepidlo a potom zarazíš dohromady ?LukasGunther píše: ↑5. 1. 2026, 12:01 Já jsem se pustil do multiboard fakt se mě tento systém líbí tak uvidíme zatím testovací kousky a vše v pořádku.
https://www.multiboard.io/
no taky by mi stačili ruční na těch pár nýtů za rok, ale jak to jednou zkusíš tak ty ruční už nevezmeš do ruky, je radost s tím dělat, zvládne to nýty do 5mm, hliníkový do 6mm, za 1300 fakt povedená věc od parksidu. Bosch bych teda radši, ale stojí snad 18 tisíc