pcbRtg: pomůcka reverzního inženýra

postupy vyroby a nejake zajimave navrhy
Dawe

6. 1. 2026, 5:33

Za ten zoom bych se taky primlouval. Ted jsem delal projekt kde jsem ho potreboval casteji vyuzivat a printscreen plus zoom obrazku neni idealni.
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
Thomeeque

7. 1. 2026, 11:50

Ahoj, dík za pochvalu i za podněty. Kolega to má zajímavé! Nejsem si úplně jistý, jestli by pro daný účel mého programu měl ten swipe nějaký zásadní přinos (je to v něčem lepší než to prolínání?), ale zoom určitě ano (já vystačil s nativním zoomem prohlížeče, ale nikdy jsem nereverzoval vyloženě velkou desku, jako jsou ty jeho, také to nemusí být v každém systému a prohlížeči stejně použitelné). Také se mi líbí, že tam podporuje více vrstev a dají se snadno přepínat, o tom už jsem také uvažoval (navíc tam má ty pady, které tahá z XML, ale to je opět specifické pro jeho použití, já přemýšlel o možnosti nějakého jednoduchého kreslení). Tak až bude chvilka, zkusím oprášit. Čus, T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Dawe

7. 1. 2026, 6:09

Diky!
Za me:
- zoom: ano
- kresleni: ano, ano prosim. V nezavisle vrstve s nastavitelnym overlay pokud by to slo. :)
- swipe: nepotrebuju
- vicebodova kalibrace, napriklad tri body, nebo bod a hrana apod. Nekdy nedovedu ani mikroskopem udelat pekne kolme fotky a pak mam ofset. Distorze ale bez ofsetu by imho byla lepsi.
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
temporary

8. 1. 2026, 9:56

Thomeeque píše: 7. 1. 2026, 11:50 Ahoj, dík za pochvalu i za podněty. Kolega to má zajímavé! Nejsem si úplně jistý, jestli by pro daný účel mého programu měl ten swipe nějaký zásadní přinos (je to v něčem lepší než to prolínání?), ale zoom určitě ano (já vystačil s nativním zoomem prohlížeče, ale nikdy jsem nereverzoval vyloženě velkou desku, jako jsou ty jeho, také to nemusí být v každém systému a prohlížeči stejně použitelné). Také se mi líbí, že tam podporuje více vrstev a dají se snadno přepínat, o tom už jsem také uvažoval (navíc tam má ty pady, které tahá z XML, ale to je opět specifické pro jeho použití, já přemýšlel o možnosti nějakého jednoduchého kreslení). Tak až bude chvilka, zkusím oprášit. Čus, T.
Bezva budu se tesit ! Alespon ten zoom bude super idealne pres kolecko mysi.
Odpovědět

Zpět na „plosnaky“