pokud brzda žere 8W tak těžko zahřeje celej motor na 50st, spíš bych to viděl, že se ohřejvá od vinutí motoru, do kterého teče další proud - mnohem vyššího výkonu pro udržení polohy a pokud je blbě nastavenej servodriver tak může kmitat a neustále žrát
zjisti si kolik ti žere ten driver - bez pohybu a podle mě budeš mít jasno
pokud si skutečně myslíš, že je to brzdou tak ji jednoduše odpoj (demontuj) a uvidíš hned
Brzda na servu
No jo, jenže ono to vyleze na 50st. právěže když je motor vypnutej, jen zapnutá brzda, takže jím lze volně rukou otáčet, nedrží polohu, cívky jsou bez napětí.
No ono topit 8W třeba na odporu velikosti 30x10x10, tak to se velmi bezpečně popálíš, čili se mi nezdá zas tak nereálný aby se za tu půlhoďku těch 50st. nenaakumulovalo v tom kuse železe velikosti nema23. Jako jo, plocha je větší, ale zřejmě ne dost velká.
BTW, zkoušel jsem ho nechat točit půlhoďky bez zátěže, 100otáček sem a tam. -> vyšplhal 68 stupňů. To už fakt na dotek pálí.
Jak jsem psal prodejci -
1) motor off, brake off ( = ambient temperature) - 21deg
2) motor is off, brake on - about 51degree
3) motor is on, but not moving, brake off - about 24 degree
4) motor is revolving (unloaded), brake is obviously on - almost 70deg (!!), really hot (see attachment)
5) motor is revolving with load - dont know, not installed, but probably more than previous situation
No ono topit 8W třeba na odporu velikosti 30x10x10, tak to se velmi bezpečně popálíš, čili se mi nezdá zas tak nereálný aby se za tu půlhoďku těch 50st. nenaakumulovalo v tom kuse železe velikosti nema23. Jako jo, plocha je větší, ale zřejmě ne dost velká.
BTW, zkoušel jsem ho nechat točit půlhoďky bez zátěže, 100otáček sem a tam. -> vyšplhal 68 stupňů. To už fakt na dotek pálí.
Jak jsem psal prodejci -
1) motor off, brake off ( = ambient temperature) - 21deg
2) motor is off, brake on - about 51degree
3) motor is on, but not moving, brake off - about 24 degree
4) motor is revolving (unloaded), brake is obviously on - almost 70deg (!!), really hot (see attachment)
5) motor is revolving with load - dont know, not installed, but probably more than previous situation
Ten blbec, kterej to vyrobil, pač mu zapoměli říct že to nejde vyrobit 
Ne, tihle to nehrají, i když máš teda víceméně pravdu, dělaj blbý víceméně často.
U těhle si naopak velmi vychvaluju komunikaci, starají se o svý výrobky dobře a i překvapivě dost naslouchají co by se hodilo a tak. On už to akceptoval v pátek, jen byl úplně stejně jako vy zvědavej jak se to chová v jiných situacích. Myslím si že se právě snaží přijít na to kde přesně je chyba, jestli náhodou není v konstrukci a nešlo by to nějak vylepšit. Jestli je to jen tenhle kus nebo to dělaj všechny.
Ten blbec, kterej to vyrobil, pač mu zapoměli říct že to nejde vyrobit