Takže ještě edit - pro jistotu jsem se byl podívat do mašiny
Při montáži na fundament se použije pět šroubů - tři u vřeteníku (2x zahloubený, 1x nezahloubený), ale u "koníku" (revolveru) se použijou pouze ty dva nezahloubené - třetí zahloubený se nepoužije - ten je pouze při montáži na stůl.
Podlévání podstavce stroje
Díky za radu. Snad to nezkazím.Sancho Panza píše: ↑29. 3. 2026, 12:58 Takže ještě edit - pro jistotu jsem se byl podívat do mašiny
Při montáži na fundament se použije pět šroubů - tři u vřeteníku (2x zahloubený, 1x nezahloubený), ale u "koníku" (revolveru) se použijou pouze ty dva nezahloubené - třetí zahloubený se nepoužije - ten je pouze při montáži na stůl.
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
a to se pořád bavíme o stroji, kterej nemá klasické posuvy (VM), ale jen lože po kterém se šoupe ručně křížák, revolver, úpich nebo koník, protože VM "většinou" na stole neuvidíš a když jo, tak stejně stojí na masivním 80kg litinovém tále a dřevěná deska stolu je tam jen proto aby to nespadlo na zemSancho Panza píše: ↑29. 3. 2026, 12:58 Takže ještě edit - pro jistotu jsem se byl podívat do mašiny
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění