Ahoj kamarádi.
Rád bych si pořídil brusku menší na plocho. Co si myslíte o této?
https://stroje.bazos.cz/inzerat/2188440 ... o-3g71.php
Pořízení menší brusky na plocho
-
zverodoktor
Ahoj,
len ma napadlo, či si trafil správny stroj pri predstave "menšej" brúsky na plocho. Táto má rozjazd tuším vyše 700 mm a 2 tony. Ja mám Jakobsena s podobnými parametrami a keď k pôdorysu prídáš rozjazd stola, je cez pol dielne.
Či by sa ti skôr nehodila nejaká takáto (samozrejme verím že to je aj otázka ceny). Obe sú na SK Bazoši.
len ma napadlo, či si trafil správny stroj pri predstave "menšej" brúsky na plocho. Táto má rozjazd tuším vyše 700 mm a 2 tony. Ja mám Jakobsena s podobnými parametrami a keď k pôdorysu prídáš rozjazd stola, je cez pol dielne.
Či by sa ti skôr nehodila nejaká takáto (samozrejme verím že to je aj otázka ceny). Obe sú na SK Bazoši.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, VS16, Anycubic Kossel
-
zverodoktor
Třeba Overbeck to má přes excentr (Zetto 30) - je tam řetízek - cca jako na bicyklu. Motor cca 1-1,5 kW - mám to ve skladu. Něco podobnýho (principiálně) má i EWAG RS.
Asi jsem rozměr správně netrefil. Na té fotografii se nezdála tak velká a parametry jsem nalezl až později.zverodoktor píše: ↑16. 5. 2026, 7:20 Ahoj,