Mám tyhle ČSSR, některé i nové, ale je to vpodstatě všechno katastrofa.
Díky.
oni vypadají stejně, na olej je "těsný" mazací lis
No, asi tě příliš nepotěším. Současné ty z linků jsou z hlediska kvality provedení rozhodně ne lepší než ty co se dělaly za bolševika, gumové prvky těch současných jsou přesně odpovídajíci aktuální situaci v "ekologické" evropě - takže ještě katastrofičtější než byly kdysi. Ty kovový mají podélně svařovanou trubku - a ten svar tam prostě je - takže tečou u toho svaru (nejdřív, pak za cca půl roku všudeTom Dvk píše: ↑11. 7. 2026, 3:02 Ahoj ... poradí prosím někdo vyzkoušenou ověřenou tlakovou maznici na olej ? Aby opravdu tlačila kam má a půlka oleje netekla bokem ?!Ideálně šťouchací, ale je to jedno. Nejraději s dlouhým nosem, ale snad i to bych si upravil.
Mám tyhle ČSSR, některé i nové, ale je to vpodstatě všechno katastrofa.
Díky.
Ty tu máme taky asi tak dvě nebo tři. Koupily se kdysi s nějakýma mašinama. Název "těsnýtumlik píše: ↑12. 7. 2026, 8:05oni vypadají stejně, na olej je "těsný" mazací lis
těchto mám několik a nevyteče z toho ani olej s velmi nízkou viskozitou a jsou od luko
https://www.prumex.cz/mazaci-lis-pritla ... yQQAvD_BwE
bral jsem pozinkované a vygravíroval na to laserem vždycky typ oleje a stroj ke kterému je určená, tak se nemůžu seknout![]()
proto jsem psal, že "vypadají stejně" ale jsou fakt jiný, těsnější, já to bral přímo z toho prumexu a opravdu netečou, ale tak dokazuje se to tady blbě noSancho Panza píše: ↑13. 7. 2026, 10:21Ty tu máme taky asi tak dvě nebo tři. Koupily se kdysi s nějakýma mašinama. Název "těsnýtumlik píše: ↑12. 7. 2026, 8:05oni vypadají stejně, na olej je "těsný" mazací lis
těchto mám několik a nevyteče z toho ani olej s velmi nízkou viskozitou a jsou od luko
https://www.prumex.cz/mazaci-lis-pritla ... yQQAvD_BwE
bral jsem pozinkované a vygravíroval na to laserem vždycky typ oleje a stroj ke kterému je určená, tak se nemůžu seknout![]()
mazací lis" mě opravdu rozesmál - tečou úplně stejně jako ty s tím zapertlovaným čelem.