Dodelal jsem pulku svetliku (celkem 10,5x2.5m). Jeste to fouknu dneska barvou a zitra na strechu a druhou pulku. Delal sem to do 21:00
Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
Jj, ono je hlavne pred ramem 35 mm dalsiho polyse. Jsou tam hlinikovy účka (dvojitej rám). Pak jeste to same bude uvnitr. Takze dvere nejak 110 mm.
Dodelal jsem pulku svetliku (celkem 10,5x2.5m). Jeste to fouknu dneska barvou a zitra na strechu a druhou pulku. Delal sem to do 21:00
. No a zitra pro vrata - rychlobezny sekcni. Pak nejaky plechovani a podlahu - musim mit 1m3 zachytnou nadobu, folii pod betonem a kanalky u kazdyho vchodu . Pak uz jen vydrátovat. 
Ahoj kamarádi
dneska oprava snímače zubního rentgenu pro svoji zubařku
Natřikrát porušená izolace, takže naplnit stříkačkou polymerem v držáčku, bohužel to nejde odpojit, dva mikrostíňáky a asi 15 drátků, na to už nemám oči ani pod mikroskopem, takže po zatvrdnutí obalit místo smršťovačky. Profréznout kulovkou širší drážky v držáčkách a teď čmárám a tisknu takový třmen aby kablík v rukojeti držel.
Já opravuju rentgen ona mě zuby
Ale moc práce nemá, až na dva moudráky mám svoje a na nich dvě plomby...
dneska oprava snímače zubního rentgenu pro svoji zubařku
Já opravuju rentgen ona mě zuby
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Kdybys tak náhodou někdy dostal do rukou kus, který má kablík překousnutý úplně, tak já na ty tenké drátky ještě trochu vidím.