Jojo, to jsem zíral. Ne že bych taky neuměl udělat jiskřičky, ale tohle je trochu mocferguson píše:ked robi tie drazky tak frezka je na konci rozzhavena

Jojo, to jsem zíral. Ne že bych taky neuměl udělat jiskřičky, ale tohle je trochu mocferguson píše:ked robi tie drazky tak frezka je na konci rozzhavena
Poptej se tvýho dodavatele po chatterfree fréze od iscaru, mají to kluci dobře navržený, ta fréza se ani nehne i když jí naložíš trojnásobek než na normální. Skusím pohledat v jejich katalogu a hodím sem link.prochaska píše:Jojo, to jsem zíral. Ne že bych taky neuměl udělat jiskřičky, ale tohle je trochu mocferguson píše:ked robi tie drazky tak frezka je na konci rozzhavenaDvanáctka drážka, hloubka tak 2D, do plnýho, 14220, není divu že se to trošičku zahřeje
U mě by to znamenalo křup a konec frézy, nechápu jak to dělají
Není zač, jen se trochu podepři, až ti bude říkat cenu. Po zkušenostech můžu ale říct, že pokud nejste kopita a neurvete ji při nájezdu, tak je skoro věčná. Problém vám nastane při přebrušování, málokdo má koupen přebrušovací plán. Tím netvrdím, že se nedá přebrousit, ale při pokusu o přebroušení vám dojde proč se ta fréza ani nehne. Tu první frézu co budete přebrušovat na 100% potom vyhodíte. Nemají tam totiž jen posunuté úhly jednotlivých zubů, ale taky jiný úhel šroubovice.prochaska píše:Díky. To je pěkná věcička
Takové věci se obyčejně stávají, když to nabaraníš ryclhoposuvem do matřošu. Nestalo se ti to taky v té novoroční agónii? To bývají dost pomalé reakce, znám to. Pokud chceš frézy na klasické pero mám pár 50 a 63 průměr.tumlik píše:Není to z CNC ale z klasiky a stalo se mi to hned ráno 1.1.2011 (člověk by neměl dělat pod vlivem)![]()
Kdo má CNC brusku, kde na vřeteno nasadíš tyč s pěti brusnými kotouči, tak má možnost si od výrobce nástroje koupit technologii výroby. Jsou to údaje o kotoučích a program v g-kódu, který bývá většinou parametrický v určitých rozměrech nástrojů.prochaska píše:Co je to ten přebrušovací plán, to slyším poprvé?sidonie píše:Problém vám nastane při přebrušování, málokdo má koupen přebrušovací plán.
napríklad u nás sme si kúpili prebrusovaciu geometriu na TBT a BRT vrtáky pre hĺbkové vŕtanie.prochaska píše:Co je to ten přebrušovací plán, to slyším poprvé?sidonie píše:Problém vám nastane při přebrušování, málokdo má koupen přebrušovací plán.