SVF
Je to servo lenze 3,11 Kw 3000ot/min.Už jsem to i zkoušel běží pěkně potichu jen při nízkých otáčkách v motoru jakoby něco drhlo mám podezření na špatnou zpětnou vazbu, ale zatím jsem to neřešil.Proměřoval jsem stůl po frézování T drážek se prohnul max 0,2 mm.
- Krutor
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle už je prostě někde jinde, to už je profi. Jestli to bude fungovat tak jak má, tak tím popřeš všechno, co tu kdy bylo napsáno o svařování a kroucení.
Zítra žádnej chlast, pěkně v dílně a makat, chceme to už vidět pohromadě a lítat špony
Zítra žádnej chlast, pěkně v dílně a makat, chceme to už vidět pohromadě a lítat špony

Petr Spáčil
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja nebudu rikat nic o chlastu, kdo vi, tak pochopi. Proste sen se stava realitou pro ty, co to moc chteji a maji silu vydrzet.
Je toho tam tolik a hodne dobre udelaneho, ze to proste musi fungovat.
Tak se tesim, az to zase poporoste a VSEM ostatnim do do pristiho roku preji spoustu radosti z prace a pokecu na tomhle prima FORU.
PF 2011 Mirek GRAVOS
.
Je toho tam tolik a hodne dobre udelaneho, ze to proste musi fungovat.
Tak se tesim, az to zase poporoste a VSEM ostatnim do do pristiho roku preji spoustu radosti z prace a pokecu na tomhle prima FORU.
PF 2011 Mirek GRAVOS

Taky už bych chtěl vidět nějakou ukázku ale zatím jsem s tím moc nepohnul. Ani není co fotit jen jsem zaškrabal dosedací plochy sloupů s příčníkem.dousmi píše:už by to chtělo nějakou ukázku jak to robí vypadá to špičkově
Je to jen kraj stolu zeslabeny kvůli krytům.Takto to vypadá v řezu. Bohužel do těch míst žebra nedostanu a jinde je to zbytečné..xxx. píše:' kdyz na to tak koukam, tak mi ten stul pripada vzhledem k zbytku stroje hrube poddimenzovany ... nechtelo by to k nemu ze spoda pridat par zeber ?