,,CENTRAL,, STOP
Ahoj prosim nema nekdo z Vás schema propojeni tlačítka STOP na MACH 3 prez nejake vystupy z PC a pak nejake nasledne nastaveni ? chci jen aby po zmacknuti prestal vysilat signaly do driveru a po obnoveni znovu pustil aby to nemuselo jet cele znovu vim ze STOP muzu napojit na oddelovaci desku ale to porad mach pojede nebo ne ?
Dekuji za rady

http://www.cncshop.cz/cnc-io-board-odde ... lelni-port" onclick="window.open(this.href);return false;
zastaví to mach nic jiného to neodpojí.. resp pokud bude ten pin sepnutej tak mach nepojede.. to jestli to zastaví mach je loterie, měl jsem program kterej v machu fungoval jezdil mimo rozjezd (věděl jsem to a schválně jsem přemostil estop, neboť to jezdilo na hranici koncáků ale pořád bezpečně) ten program jsem jezdil snad 100x a jednou jsem zapomněl přemostit ten estop a jelo to uplně normálně dál, zkoušel jsem to opakovaně a jednou z pěti šesti pokusů to projelo a na zbytek se to zaseklo, říkal jsem si že to je na hranici a že se prostě ten estop nesepne ,ale sepnul diagnostika v machu to ukázala a i při pomalém projetí to bylo vidět.. prostě si ten mach občas dělal co chtěl..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU