Seš DÉMON !! Jen ještě naznač jak budeš chytat krokáčpotraviny píše:Tak jsem se pustil do šroubu. Až bude matice, šroub dodělám. Ve finále ten náboj pak sfrézuji.

Seš DÉMON !! Jen ještě naznač jak budeš chytat krokáčpotraviny píše:Tak jsem se pustil do šroubu. Až bude matice, šroub dodělám. Ve finále ten náboj pak sfrézuji.
Krokáč? Ten chci napojit tak, že prodloužím záv.šroub cca 60mm a spojka s krokáčem bude až za tím plec.krytem, což mi zůstane i klasická klička. Navíc motor bude mimo, nebude překážet a ani kabely. Nemluvím o chl.emulzi, která bude všude stříkat.Zdenek Valter píše:Seš DÉMON !! Jen ještě naznač jak budeš chytat krokáčpotraviny píše:Tak jsem se pustil do šroubu. Až bude matice, šroub dodělám. Ve finále ten náboj pak sfrézuji.
Důležité je, že jsis poradil, ale dobrý. Já nechtěl při použití děličky kuchta převod.kola.jova píše:Já děličku vyřešil takto: http://www.volny.cz/jova1/dilna/delicka ... elicka.htm
Jasně, není to profi jako v odkazu, ale mě to stačí.
Děkujiaudina píše:Pekna stranka to je tvoja?
A ten držáček na krokáč - či jen samotné spojky?potraviny píše:Tak a nový šroub hotov.Krásně sedí s maticí, jsem spokojen.
Kilovolt píše:Potravino-kdes splašil tu matici?KV