Děkuji, zkontroluji to. Už jer tam od předchozího majitele zástrřka přidělaná. Akorát musím vymyslet kam dám zem.
Chtěl bych to zapojit, až mi přijdou ty oleje, ať to nejede na sucho. Do té doby bych rád vyřešil tu hlavu.
Děkuji, zkontroluji to. Už jer tam od předchozího majitele zástrřka přidělaná. Akorát musím vymyslet kam dám zem.
Na zastrčku neber zřetel, kazdy muzete mit sled v zasuvce jinakkarel_works píše: ↑10. 7. 2025, 4:29Děkuji, zkontroluji to. Už jer tam od předchozího majitele zástrřka přidělaná. Akorát musím vymyslet kam dám zem.
Chtěl bych to zapojit, až mi přijdou ty oleje, ať to nejede na sucho. Do té doby bych rád vyřešil tu hlavu.
hehe, zas tak suchá není, jen jsem vypustil olej ze soklu a teď vypustím z převodovky, která vypadá moc hezky, je to tam na první pohled vše krásně jako nové.Charon píše: ↑10. 7. 2025, 5:00Na zastrčku neber zřetel, kazdy muzete mit sled v zasuvce jinakkarel_works píše: ↑10. 7. 2025, 4:29Děkuji, zkontroluji to. Už jer tam od předchozího majitele zástrřka přidělaná. Akorát musím vymyslet kam dám zem.
Jestli je uplne suchá tak to potěš koště, jestli jsi vypustil ok
Na Mobil velocité 3 a myslím i 6 rovnou zapomeň, ta trojka je viskozitou cca jako vodakarel_works píše: ↑10. 7. 2025, 4:04 .............co se týká oleje, v té dokumentaci je asi 6 typů olejů a mazání. S pomocí jsme našli aktuální varianty maziv a olejů, ale nejsem si jistý zda jsoui všechny potřeba. Zde je seznam co jsem dostal mailem:
Screenshot 2025-07-10 at 17.01.11.png
Díky