BROTHER
Ano přesně tak, koukal jsem po ní dlouho, a i jí zkoušel vydražit ( nedostali jsme se na minimum) a nakonec jsem je ukecal a vzal jí. Jen je trochu komplikace s dopravou protože na sběrnou službu byla o 100 mm větší, tak uvidím jak to vyřešili a zda mi jí zítra přivezou.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
Sledoval som na cnczone.com retrofit jej väčších bratov(sestier?), tak keď som ju zbadal na ebay hneď som spozornel. Držím teda palce, nech sa všetko podarílubos píše:Ano přesně tak, koukal jsem po ní dlouho, a i jí zkoušel vydražit ( nedostali jsme se na minimum) a nakonec jsem je ukecal a vzal jí. Jen je trochu komplikace s dopravou protože na sběrnou službu byla o 100 mm větší, tak uvidím jak to vyřešili a zda mi jí zítra přivezou.

Kupoval jsem na slepo tak snad to nebude průser, ale vypadá dost dobře tak snad se o ní němec staral a nebude vylítaná.
IQ156
IQ156
8500 Eurtumlik píše:Moc pěkné Lubomoc-li pak to stálo ?
a doprava ( je to asi 600 km od Prahy) by měla být okolo 7500 Kč.
Výhoda je že je to relativně malé a lehké 1200Kg, tak se to dá relativně normálně naložit a složit.
Moc toho k těmhle mašinám nejde najít ale měla by k tomu být komplet dokumentace tak uvidíme.
Stejně asi bude nutné vyhodit systém, tak budu mít co dělat

Dnes mi potvrdili, že to včera naložili tak uvidíme jestli dnes dorazí.
IQ156
IQ156
- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Brother má v česku zastoupení jak pro kancelářskou techniku tak pro obráběcí stroje, pokud je ten systém funkční tak by pro tebe neměl být takový problém to rozchodit. Pokud by jsi měl potíže sehnat dokumentaci tak napiš. Zkysil bych to přes naše obchodní partnery.
Per aspera ad astra
Zkusím to rozchodit jak to je, je otázka jak velký soubor to bude schopno natáhnout a jak. Zatím vůbec nevím jaký SW na to použít tak pokud by jsi k tomu něco měl nebo věděl o někom kdo o tom něco ví tak budu rád. Další varianta je dát tam jiný systém Adtech nebo Syntec ale to bych měl zase na rok.Ben Ash píše:Brother má v česku zastoupení jak pro kancelářskou techniku tak pro obráběcí stroje, pokud je ten systém funkční tak by pro tebe neměl být takový problém to rozchodit. Pokud by jsi měl potíže sehnat dokumentaci tak napiš. Zkysil bych to přes naše obchodní partnery.
IQ156
IQ156
Vypadá to seriózně, i když by mě trochu znervózňovalo, že tomu všude řikaj vrtací a závitovací centrum, nebude to mít nějaký omezení, který by omezovalo možnost slušnějšího frézování atp.?
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Luboš to rozebere a bude to roky stát
takže se neunaví..

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Tyhle mašinky jedou opravdu pěkně. Jak píše robokop.Thomeeque píše:Vypadá to seriózně, i když by mě trochu znervózňovalo, že tomu všude řikaj vrtací a závitovací centrum, nebude to mít nějaký omezení, který by omezovalo možnost slušnějšího frézování atp.?
V práci na ních nejčastěji měníme vedení a ložiska osy X,Y. Ale to spíš je daný tím že posuvy jsou vyšponovaný na max.
Při těch posuvech se mašinka pěkně celá klepe