Pánové, žádní zaměstanci, ale rodina vč. dvou malých dětí. Jde o můj nový projekt outdorové dílny, kdy původní velkou otevřenou pergolu přistavěnou k jednomu štítu chalupy ... a nebo víte co, přikládám fotku
Zadní část strategicky obsadím kompletně já (vlevo již S28ka soustruh

) a předek bude nějakou dobu

sloužit "všem". Kolem dokola nahodím cetris desky, na to omítku a nějaká ta okna + dopředu garážová vrata. Btw. zadní velká žlutá plechová garáž, jako dílna a skladiště přestala stačit, a to jsem ještě nezmínil, že mám ještě jednu místnost v chalupě coby "čistou a suchou dílnu". Bohužel se v užším rodinném kruhu, jak to tak bývá, příliš nesetkávám s pochopením, takže často zaznívají věty ... k čemu ti to bude ... tolik peněz vyhodit za takové kraviny ... já ti to všechno povyhazuju ... atd.
K tomu íčku, rozhodl jsem se pro 160ku, při cca 340cm a tuně uprostřed průvěs 4.09 mm, samotná hmotnost íčka 60kg. Jak jsem psal, tuna tam asi nikdy viset nebude, takže snad OK.
P.S. Tu kočku tam chci hlavně kvůli houpačce v popředí

a íčko bude umístěno právě na dvou protilehlých sloupech uprostřed, což celý objekt počítám ještě zpevní a přidá mu na hodnotě (cena železa)