zrovna ho seznamuju s mojí bruskou

Vyfocenej samotnej vršek vřetene nemám, ale je tam klasika šroub na konci se šestihranem a osazenou maticí, která je osazením zastředěná do konce vřetene. To zelený je jenom krytka ze silonu, aby nedošlo k namotání za číro.T.Andrlik píše:Mohl byh te poprosit o popis pripadne detail te casti nahore na vretenu? Je to tedy pro zajisteni kuzele predpokladam.
To je stroj na práci, pro uspokojení veteránistickejch tužeb mám jiný vehementy. Po provedenejch pracech mě nějaká skříňka netrápí.elbarto píše:Mas to krasne vymazleny, chlazeni od bedny na naboje super napad, jen skoda te plastove bedny. Uplne to zabije toho pekneho veterana. Plechova skatule do zelenky a byla to jina paradicka.
Ahojky , ano dřevo musí mít své vlasti a to nasákavost -sidonie píše:Přesně tak, tohle nahradit je problém, to dřevo bylo napařovaný, sycený olejem pod tlakem a různý jiný specialitky. Nahradíš to guferem nebo jiným gomovým kroužkem, ale ten je strašně tepelně nestálý, dřevo ten problém nemá, navíc oproti té gumě ocel nedře a nezůstává na ní.Mirek-Gravos píše:Ja uz to chtel napsat driv, ze to bude mozna drevo. Potvrdils to sam. Podle mne je to origo a v pohode.
Pusobi jako reakce pro serizeni pouzder, zmackne se, je li potreba a rozpina to. Nasel jsem to kdysi na me 50 let stare MN80ce
v drazce na ztuzeni pinoly konika. Tak si myslim, ze nejlepsi to bude tam nechat.