Takové vysouvací plato na vrtáky nebo frézy uložené na ležato, ale s tím že hranolek v kterém budou uložené bude otočný-stavěcí se mne líbí a toto rozhodně nikde nekoupím

Toto se zas bude určitě líbít alespoň pokoukáním

Ovšem toto je ultra DIY

Ahoj, na tohle se mi osvědčily molitanové pásky, Dávám to do bedýnek co vozím do kalírny. Mají různé velikosti i tvrdost. Tohle jsem kupoval v Liberci fi Moliten.soustružník píše: ↑15. 3. 2018, 11:14 Také bych měl dotaz k tomuto staršímu, ale asi věčnému tématu. Jak píšete je dnes obrovský výběr všeho možného. Nikde jsem ale nenašel náhradu za dříve tak běžnou věc, jakou byla většinou překližková deska s vedle sebe natlučenými trojůhelníkovými hranoly ze dřeva, do jejichž prizmátek se pokládaly válcové nástroje aby se neotloukly a nekutálely. Našel jsem nějaké plastové žlaby, ale třeba na 25 mm vrták to je všechno malé. Něco takového by se v práci hodilo, ale svépomocná výroba postaru v dnešní uspěchané době nepřipadá v úvahu, no možná ani nákup pokud by to bylo kvalitní tak asi bohužel i drahé. Přesto, nevíte o něčem? Díky.